Liderul PNL Sector 4 ii spune "NU" lui Piedone: Nu e de incredere

Duminica, 01 Aprilie 2012, ora 15:44
3211 citiri
Liderul PNL Sector 4 ii spune "NU" lui Piedone: Nu e de incredere
Foto: presaonline.com

Presedintele PNL Sector 4, Geani Dinu, critica faptul ca primarul Cristian Popescu Piedone nu este de incredere, fiindca a "baleiat" intre mai multe formatiuni politice in cateva luni, adaugand ca va participa la discutii politice cu acesta.

"Dvs vi se pare ca prin atitudinea lui politica poate inspira incredere? Adica sa baleiezi in trei partide sau formatiuni politice in cateva luni de zile si sa faci declaratii politice impotriva chiar si a liderilor USL care la un moment dat si-au manifestat increderea in dansul. Nu voi participa la niciun fel de discutii politice privind distributia si algoritmul cu domnul Cristian Popescu Piedone", a afirmat Geani Dinu, la Realitatea Tv.

Cristian Popescu Piedone (foto), care anuntase ca va candida pentru UNPR, s-a razgandit si va candida in numele USL la sectorul 4, dupa cum au anuntat vineri presedintele PSD Victor Ponta si cel al PC, Daniel Constantin. Intrebat cum explica sederea la UNPR si "simpatia" pe care a afisat-o fata de partidul lui Gabriel Oprea, Piedone s-a rezumat sa spuna: "Am dreptul sa simpatizez pe cine vreau".

Pe 9 martie, presedintele UNPR Bucuresti Neculai Ontanu spusese ca Piedone va candida pentru Uniune. In noiembrie 2011, Piedone anuntase ca va reprezenta UNPR in alegeri.

Piedone a refuzat sa demisioneze din partid pentru a nu-si pierde postul, iar PC a fost la fel de ezitant in ceea ce-l priveste. Astfel, desi Daniel Constantin l-a amenintat cu excluderea, acest lucru nu s-a intamplat. In cele patru luni de stat la UNPR, Piedone a primit functia de sef al alesilor locali UNPR, a participat la mai multe sedinte si a fost in deplasarea conducerii UNPR in China, anul trecut.

Recent, Piedone fusese anuntat de Elena Udrea drept seful de campanie al PDL si UNPR pe Bucuresti, decizie ce a starnit nemultumirea unor pedelisti precum Cristian Preda sau Theodor Paleologu.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Geani Dinu discutii Piedone, #Geani Dinu PNL sector 4, #Cristian Popescu Piedone USL , #stiri Cristian Popescu Piedone