Fotografia zilei: Protest solitar fata de candidatura lui Piedone

Joi, 21 Aprilie 2016, ora 11:54
3985 citiri
Fotografia zilei: Protest solitar fata de candidatura lui Piedone
Foto: Facebook / Catalin Ungureanu

Un bucurestean indignat de insistenta cu care Cristian Popescu Piedone isi doreste un nou mandat la Primaria Sectorului 4 a iesit, miercuri, in strada, protestand de unul singur chiar langa un cort de campanie in care se strangeau semnaturi pentru fostul primar.

Catalin Ungureanu s-a interesat pe Facebook unde sunt locurile in care se strang semnaturile pentru Piedone si, dupa ce a identificat unul pe strada Huedin, a mers acolo, anuntandu-si si prietenii ca vrea sa protesteze.

Pe un carton, el a trecut cateva dintre acuzatiile care i s-au adus lui Piedone de-a lungul timpului, motive pentru care el ar trebui sa se retraga din cursa electorala. Evident, primul pe lista a fost bilantul victimelor incendiului de la clubul Colectiv.

"64 de oameni arsi de vii. Sute de familii indoliate. Bacalaureat la 32 de ani, la fabrica de diplome 'Dimitrie Gusti'. Licenta luata la fabrica de diplome 'Universitatea Petrosani'. Permis auto luat la 'Fabrica de Permise Arges'", a scris Catalin Ungureanu.

Gestul sau a strans peste 500 de like-uri si aproape 100 de share-uri.

Tribunalul Bucuresti a stabilit ca mare parte din semnaturile stranse si depuse de Cristian Popescu Piedone pentru candidatura sa de independent erau neconforme cu legea. Fara sa vada in acest lucru o problema, morala sau legala, Cristian Popescu Piedone a decis sa adune din nou semnaturi pentru o noua candidatura, atragandu-si oprobiul public.

De ce nu poate candida Piedone: Inclusiv minori pe listele de semnaturi - motivarea instantei

Cu toate ca a sustinut ca s-a inscris si va candida din partea Partidului Puterii Umaniste Social-Liberal, presedintele acestui partid, europarlamentarul Maria Grapini, s-a dezis de el, anuntand ca nu il va sustine si declarand ca "este hilar ca mai insista".

Grapini se dezice de Piedone: Nu-l sustin la Sectorul 4, pentru mine este hilar ca mai insista

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#protest semnaturi Piedone, #Piedone candidat Primarie , #primar