Daniel Constantin a preluat conducerea PC Bucuresti

Marti, 08 Noiembrie 2011, ora 17:52
1659 citiri
Daniel Constantin a preluat conducerea PC Bucuresti
Foto: Arhiva

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a anuntat marti ca a preluat conducerea interimara a PC Bucuresti, dupa ce Cristian Popescu Piedone a anuntat ca va candida in 2012, la alegerile locale, sprijinit de UNPR.

"PC a luat act de demisia lui Cristian Popescu-Piedone din functia de vicepresedinte al partidului si presedinte al Organizatiei de Bucuresti. Conducerea partidului a cerut dizolvarea conducerii Organizatiei PC Bucuresti si numirea unei conduceri interimare care sa organizeze alegeri", a declarat marti presedintele PC.

Acesta a adaugat ca a preluat presedintia interimara la PC Bucuresti, iar la PC Sector 4 presedinte interimar este Damian Horea, pentru o perioada nederminata pana la desemnarea viitorilor presedinti.

Daniel Constantin a mai spus ca primarul sectorului 4 ar trebui "sa aiba maturitatea sa-i intrebe pe cetatenii din sector daca decizia de a se alatura domnului Oprea si doamnei Udrea reprezinta o decizie corecta, legitima si buna".

In sedinta de marti PC a mai facut si alte schimbari organizatorice.

"Marti am mai decis ca tinerii conservatori sa aiba o conducere colectiva, formata din patru persoane: Tucsa Marian, Maria Moroi, Condrea Codrin si Aurel Pana, care au misiunea de a organiza in februarie 2012 congresul care va valida o conducere. In legatura cu candidatul pentru primariile din Bucuresti vom discuta in USL", a precizat Constantin.

Cat despre decizia PSD de a-l suspenda pe Mircea Geoana de la sefia Senatului, Daniel Constantin a spus ca PC va respecta hotararile social-democratilor.

"Este o decizie a PSD si noi o vom respecta. In acest moment preocuparea Opozitiei este ca aceasta functie sa ramana in zona Opozitiei. Eu zic ca sunt sanse, dar depinde mult de PSD", a mai spus Constantin.

Primarul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone va fi sustinut de UNPR la alegerile de anul viitor pentru un nou mandat de primar de sector.

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#Piedone sustinere UNPR alegeri 2012, #Daniel Constantin presedinte interimar PC Bucuresti , #PC