Cristian Popescu Piedone, retinut: Am incredere in justitie si atat

Vineri, 06 Noiembrie 2015, ora 23:39
4207 citiri
Cristian Popescu Piedone, retinut: Am incredere in justitie si atat
Foto: Facebook/Cristian Popescu Piedone

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone a declarat, vineri noapte, la DNA, unde a fost retinut de procurori, ca are incredere doar in justitie.

"Am incredere in justitie si atat", a afirmat Piedone la iesire din sediul DNA.

Incendiu in Colectiv Cristian Popescu Piedone, retinut de DNA

El a fost scos de la DNA cu catuse la maini si dus in arestul Politiei Capitalei. Cristian Popescu-Piedone a stat cateva ore in sediul DNA, unde a fost adus cu mandat.

Fostul edil a fost retinut de procurori in dosarul in care se ancheteaza modalitatea de emitere a autorizatiei de functionare pentru clubul Colectiv. Este acuzat de abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, si fals intelectual.

Incendiu in Colectiv Cristian Popescu Piedone, urmarit penal

"In calitate de functionar public - primar al sectorului 4 Bucuresti, Cristian Popescu-Piedone si-a indeplinit in mod defectuos atributiile de serviciu, constand in incalcarea dispozitiilor legale privind apararea impotriva incendiilor, prevazute in Legea 307/12.07.2006, H.G.R. 1739/06.12.2006 si Ordinul M.A.I. nr. 3/2011, prin aceea ca a emis acordul de functionare nr. 3909/14.01.2015 si autorizatia de functionare cu nr. 369/14.01.2015 necesare desfasurarii activitatii de catre SC Colectiv Club SRL, la punctul de lucru din strada Tabacarilor nr. 7, sector 4 Bucuresti.

Prin aceasta, a cauzat vatamarea drepturilor si intereselor legitime ale unor persoane fizice si ale Primariei, in urma carora reprezentantii SC Colectiv Club, care au putut desfasura activitati de alimentatie publica, au obtinut un folos necuvenit in cuantum de 62.298 lei", se arata in comunicatul DNA.

Incendiu in Colectiv: Piedone, audiat la DNA

Incendiu in Colectiv DNA incepe urmarirea penala cu tinta ISU si Primaria Sector 4

Procurorii sustin ca, pentru a autoriza functionarea punctului de lucru SC Colectiv Club, Cristian Popescu-Piedone a emis cele doua acte administrative, respectiv acordul de functionare si autorizatia de functionare, prin atestarea unor imprejurari necorespunzatoare adevarului, in sensul ca SC Colectiv Club indeplinea cerintele legale necesare avizarii.

In cauza se efectueaza acte de urmarire penala si fata de alte persoane.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Cristian Popescu Piedone retinut, #Cristian Popescu Piedone abuz serviciu, #Cristian Popescu Piedone Colectic , #retinut