Cristian Popescu Piedone, control la societatea Salubritate Fapte 5 SA. Directorul a demisionat dupa sapte ore de sedinta

Marti, 02 Februarie 2021, ora 07:31 7964 citiri
Cristian Popescu Piedone

Primaria Sectorului 5 anunta, luni seara, ca directorul general al societatii Salubritate Fapte 5 SA a demisionat in urma unei sedinte la care a participat si primarul Cristian Popescu Piedone, iar trei soferi care figureaza ca lucrau la inca o societate au fost demisi. Directorul adjunct al firmei este acuzat de mai multe ilegalitati.

"In urma vizitei Primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, de astazi, 1 februarie 2021, la societatea Salubrizare Fapte 5 S.A., care a durat peste sapte ore, directorul general si-a dat demisia. Directorul general adjunct a fugit la propriu dupa ce i-au fost adus la cunostinta ilegalitatile identificate, printre care faptul ca nu au fost informari catre Adunarea Generala a Actionarilor, ca nu exista publicari in Monitorul Oficial a convocarilor sedintelor AGA - partea a 4-a, ca nu exista niciun plan de management sau ca contractele de mandat sunt nule, conform Ordonantei de Urgenta 109", a transmis, luni seara, Primaria sector 5.

Potrivit sursei citate, au fost destituiti trei soferi care figurau si la Salubrizare Fapte 5 S.A. si care erau incadrati si la societatea Infrastructura DF5 S.A.

"La Salubrizare nu veneau la serviciu, motiv pentru care li s-a desfacut contractul de munca. Se vor face verificari si la Infrastructura, pentru ca, potrivit unor informatii venite din randul angajatilor Primariei, cei trei nu se prezentau nici la aceasta societate", a mai transmis Primaria.

Primarul va prezenta o informare in detaliu in cadrul primei sedinte a Consiliului Local, actionar majoritar al Salubrizare Fapte 5 S.A., sedinta in care edilul va propune interimatul pentru Consiliul de Administratie si directorul general, pana la organizarea selectiei membrilor in Consiliul de Administratie in baza OUG 109/2011, procedura care este deja in curs de derulare.

Mai puteti citi:

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii