Constantin, despre Piedone: A fost santajat de Putere, vom stabili sanctiuni

Vineri, 30 Septembrie 2011, ora 17:49
3157 citiri
Constantin, despre Piedone: A fost santajat de Putere, vom stabili sanctiuni
Foto: Arhiva

Presedintele PC, Daniel Constantin, comenteaza demisia lui Cristian Popescu Piedone din toate functiile din partid, apreciind ca actuala putere incearca sa destabilizeze USL, facand racolari fie prin promisiuni, fie prin santaj.

De asemenea, intr-un comunicat remis vineri Ziare.com, presedintele PC avertizeaza ca marti vor fi stabilite sanctiuni impotriva lui Piedone.

"Puterea politica incearca cu disperare sa destabilizeze USL. Daca nu a reusit sa compromita relatiile dintre PC, PNL si PSD, incearca astazi sa creeze tensiuni in interiorul partidelor care formeaza Uniunea Social Liberala. Astfel, Partidul Conservator a devenit o tinta predilecta a puterii. Racolarile se fac prin cadouri si promisiuni, ca in cazul Ciuhodaru, sau prin santaj, ca in cazul Piedone, care ar avea, se pare, anumite vulnerabilitati", se arata in comunicatul presedintelui PC.

Acesta subliniaza ca Piedone "si-a luat concediu medical pentru a negocia cu liderii UNPR, trecand astfel de partea celor care au redus pensiile, au taiat salariile, indemnizatiile mamelor si alocatiile copiilor".

"Piedone isi tradeaza azi toate angajamentele asumate fata de romanii care i-au acordat increderea. Criza pune la incercare caracterele! Cei slabi, cei santajabili, fac intotdeauna compromisul cu Puterea.

Ceilalti continua lupta! Partidul Conservator va continua lupta cu Traian Basescu, PDL si partidele-clona care graviteaza in jurul puterii, pentru a-i elibera pe romani de un sistem corupt si agresiv care le-a furat speranta si demnitatea. In sedinta Biroului Executiv de marti vom stabili sanctiuni in ceea ce-l priveste pe Cristian Popescu Piedone", asigura presedintele PC", asigura presedintele PC.

Piedone contesta conducerea PC: Vrea alegeri in urma carora sa preia sefia partidului

Cristian Popescu Piedone i-a transmis vineri presedintelui PC Daniel Constantin o scrisoare prin care il anunta ca demisioneaza din toate functiile detinute in cadrul partidului, cerand un Congres extraordinar si anunta ca intentioneaza sa candideze pentru a prelua sefia conservatorilor.

Piedone, ales prim-vicepresedinte al PC, anunta ca demisioneaza din toate functiile detinute in cadrul partidului, "ramanand un simplu membru, ce isi achita la zi cotizatia".

D.R.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Cristian Popescu Piedone demisie PC, #Piedone santajat Putere, #Piedone PC demisie Constantin , #PC