Conducerea conservatorilor ar putea transa marti cazul Piedone

Marti, 04 Octombrie 2011, ora 11:20
1291 citiri
Conducerea conservatorilor ar putea transa marti cazul Piedone
Foto: Antena3

Conducerea Partidului Conservator ar putea lua in discutie, marti, cel mai probabil, in cadrul Biroului Executiv Central, cazul fostului prim-vicepresedinte al partidului, Cristian Popescu-Piedone, primarul sectorului 4.

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca decizia conducerii partidului in cazul primarului sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, se va lua in cadrul sedintei de marti, adaugand ca, fiind simplu membru, i se poate aplica orice sanctiune: de la avertizarea verbala, la excluderea din formatiune.

"PC va lua o decizie la Biroul Executiv Central. In acest moment, domnul Piedone este membru al PC si candidat USL la primaria sector 4. Daca in sedinta vom decide altceva ... fiind simplu membru de partid, in momentul de fata domnului Piedone i se poate aplica orice sanctiune, incepand cu atentionarea verbala, pana la excluderea din partid. Nu stiu ce ii vom da. Mi-e greu sa fac recomandari pentru ca este o persoana in care am avut foarte mare incredere. E posibil sa ma abtin de la votul care va fi dat in Biroul Executiv", a spus Constantin.

In opinia liderului PC, un gest de normalitate era ca Piedone sa-si dea demisia si din functia de membru de partid si sa-i intrebe pe cetateni "daca a se alatura domnului Basescu si domnului Oprea impotriva cetatenilor, taind pensii si salarii, este o decizie foarte buna".

Intrebat daca avea cunostinta despre negocierile edilului cu UNPR, Constantin a precizat ca stia "foarte clar despre relatia lui Piedone cu Gabriel Oprea". "Stiu foarte clar ca domnul Piedone a participat alaturi de domnul Gabriel Oprea la negocieri pentru a atrage primari, exemplul de la Hunedoara confirmat de doamna Mariana Campeanu, stiu foarte bine cum s-a intalnit cu domnul primar Pandele de la Voluntari pentru a negocia aceleasi lucruri. Eu stiam ca avea o relatie de ani de zile si nu i-am interzis sa aiba o relatie buna cu Gabriel Oprea, se pare ca s-a transformat si intr-o relatie politica", a precizat liderul PC.

Prim-vicepresedintele PC, Cristian Popescu Piedone, a anuntat, vineri, 30 septembrie, ca demisioneaza din toate functiile detinute in cadrul acestui partid, ramanand doar membru. El a spus, intr-un comunicat de presa, ca isi va achita in continuare cotizatia de membru la zi. "Totodata, consider necesara convocarea Congresului extraordinar al PC in maximum 30 de zile de la data prezentei mele demisii pentru a da posibilitatea tuturor presedintilor de filiale din tara sa isi exprime punctul de vedere in ceea ce priveste viitorul partidului, cat si de a alege o noua conducere", a spus primarul Popescu Piedone.

El a aratat, cu aceasta ocazie, ca in cadrul congresului isi va anunta intentia de a candida la presedintia partidului, pentru a resuscita si sprijini evolutia doctrinara cat si pentru a conferi pe deplin partidului locul pe care el considera ca il merita si il poate obtine prin propriile forte pe esichierul politic romanesc.

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#Piedone PC, #Birou Executiv Central PC, #demisie Piedone , #PC
Comentarii
S
Stan
rank 1
Poza acinoI
acinoI
rank 5
,,Rastigniti-l, rastigniti-l,, ca e vinovate de atentat ....