Candidatura lui Piedone la Primaria sectorului 4, respinsa din nou (Video)

Miercuri, 27 Aprilie 2016, ora 18:11 6468 citiri
Foto: Facebook/ Cristian Popescu Piedone

Candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4 a fost respinsa din nou, miercuri, de catre judecatoria de sector.

Decizia in acest sens nu este insa definitiva, informeaza televiziunile de stiri.

Piedone nu mai poate candida la Primaria Sectorului 4 - decizie definitiva (Video)

Pe 19 aprilie, magistratii Tribunalului Bucuresti respinsesera candidatura lui Piedone, iar in acel caz decizia era definitiva.

Cel care a contestat candidatura primarului este avocatul Gheorghe Piperea.

Tot acesta a contestat candidatura si la Judecatoria Sectorului 4, dupa ce initial instanta a decis, in urma cu 10 zile, ca Piedone poate candida. Atunci, fusese respinsa contestatia depusa de Asociatia "Colectiv pentru Viitor".

Piedone si-a depus fara tam-tam candidatura pentru Primaria Sectorului 4

"L-am oprit din nou pe Piedone. Sper sa fie invatatura de minte pt toti cei ca el", a scris pe Facebook Gheorghe Piperea.

Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura. Acesta s-a prezentat cu 5.600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a declarat duminica purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din Sectorul 4.

Candidatura lui Piedone, contestata din nou de Piperea: Este o sfidare a justitiei

"Si-a depus candidatura ieri (sambata - n.red.) cu 5.600 de semnaturi, dar nu ca independent, ci din partea Partidului Puterii Umaniste", a spus purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din sectorul 4.

PPU a anuntat joi ca il va sustine pe Cristian Popescu Piedone pentru postul de primar in sectorul 4, in ciuda opozitiei copresedintelui Maria Grapini, aceasta nedeclarand insa clar daca in urma deciziei colegilor va pleca sau nu din partid.

F.N.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News