Candidatura lui Cristian Popescu Piedone, respinsa definitiv

Joi, 28 Aprilie 2016, ora 21:14 3981 citiri
Foto: Facebook/Cristian Popescu Piedone

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au decis, joi seara, sa respinga definitiv candidatura lui Piedone la Primaria sectorului 4.

Aceeasi decizie a fost luata si in prima instanta, la Judecatoria sectorului 4, magistratii precizand ca propunerea de candidatura trebuia sa fie semnata si sa provina de la conducerea organizatiei municipiului Bucuresti a partidului.

Candidatura lui Piedone la Primaria sectorului 4, respinsa din nou (Video)

"Intrucat intimatul a candidat la functia de primar al sectorului 4 din municipiul Bucuresti, municipiu care nu face parte din niciun judet, neexistand o organizatie judeteana a partidului, instanta retine ca propunerea de candidatura trebuia sa fie semnata si sa provina de la conducerea organizatiei municipiului Bucuresti, cum de altfel este reglementat si in Statutul Partidului Puterii Umaniste.

Analizand dosarul de candidatura depus de intimat reiese ca propunerea de candidatura a fost formulata de Presedintele Filialei Sector 4 Bucuresti al partidului Puterii Umaniste si nu de catre Filiala Municipiului Bucuresti", au explicat magistratii.

Piedone si-a depus iar candidatura la primarie. Asociatia #Colectiv: Cinism si nesimtire. O tara anormala

Piedone este urmarit penal dupa tragedia din Colectiv. De altfel, el a demisionat in noimebrie 2015 din functia de primar al Sectorului 4, pe fondul protestelor declansate de tragedie, si sustinea la aceea vreme ca se retrage din viata politica.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News