Ciolacu anunta o motiune simpla impotriva ministrului Cristian Ghinea pe tema PNRR

Joi, 03 Iunie 2021, ora 21:341604 citiri
Ciolacu anunta o motiune simpla impotriva ministrului Cristian Ghinea pe tema PNRR
Marcel Ciolacu, presedintele PSD

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunta ca va fi depusa o motiune simpla impotriva ministrului Proiectelor Europene, Cristian Ghinea. "E posibil sa nu treaca", adauga Ciolacu.

"S-au imprumutat cu 15 miliarde de euro intr-un an si jumatate, se mai imprumuta 15 miliarde de euro acum in PNRR, dar avem 15 miliarde de euro pe exercitul financiar 2014-2020 neatrasi. Granturi, deci bani cadou de la Uniunea Europeana", a afirmat Marcel Ciolacu, joi seara, la B1 Tv.

El a adaugat ca acesti bani mai sunt disponibili timp de doi ani. "In loc sa iasa ministrul Fondurilor sa spuna foarte clar ce se intampla cu acei bani pe care-i putem lua fara sa imprumutam, vine cu fise tehnice facute de companii private aflate in conflict direct", a sustinut el.

Ciolacu a anuntat ca va fi depusa o motiune impotriva ministrului Cristian Ghinea.

"Categoric o sa venim acuma cu motiune simpla pe domnul Ghinea, e posibil sa nu treaca, dar vreau si eu sa vad si pe PNL-isti, si pe UDMR-isti si pe cei de la minoritatile nationale cum nu voteaza sa ramana in continuare un ministru care a facut asa ceva", a declarat liderul PSD.

El a sustinut ca exista semnaturile pentru motiunea simpla si pentru cea de cenzura.