Revolta in PMP: Se cere mazilirea lui Cristian Diaconescu. "Romania e pregatita sa voteze o femeie"

Marti, 12 August 2014, ora 19:05 16808 citiri

Candidatura lui Cristian Diaconescu la Presedintia Romaniei este contestata tocmai de membri din formatiunea din care face parte - Partidul Miscarea Populara.

Potrivit presedintelui Organizatiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, fostul consilier prezidential are probleme in strangerea de semnaturi, pana in prezent reusind sa adune doar 7.000, desi sunt necesare 200.000 pentru inscriere in cursa prezidentiala, iar tinta partidului este chiar mai mare - 300.000.

"Am avut o sedinta si s-au ridicat probleme privind aceasta speta, multe discutii pro. Probabil la urmatorul Colegiu National, care va avea loc marti, 19 august, la Parlament, vom lua o decizie.

Din pacate, oamenii nu il vad foarte popular - probabil ca seriozitatea si faptul ca a facut parte din alte partide politice. Oamenii vor ceva nou, ceva care sa se identifice cu viziunea lui Traian Basescu, si care nu l-a tradat pe Traian Basescu", a spus Ruxandra Dragomir, la Realitatea Tv, subliniind ca pe 19 august se va pune in discutie candidatura lui Cristian Diaconescu.

De asemenea, Ruxandra Dragomir a mentionat ca Elena Udrea ar fi mai potrivita pentru a fi candidatul PMP, pentru ca bucura de o mai mare notorietate, iar Romania "e pregatita sa voteze o femeie".

Cristian Diaconescu a fost desemnat candidat al Partidului Miscarea Populara la sfarsitul lunii iunie. De asemenea, chiar presedintele Traian Basescu a afirmat ulterior ca fostul sau consilier prezidential are cel mai bun CV pentru a fi viitor presedinte al Romaniei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Daca Diaconescu nu mai este bun, ce credeti, o impingem pe
Poza iancugheorghe
iancugheorghe
rank 5
Lipsa de sprijin, din partea PMP, ESTE O GOLĂNEALĂ politică, ce