Progresele Romaniei in Justitie, prezentate la Haga

Miercuri, 02 Septembrie 2009, ora 12:02 898 citiri

Ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, va prezenta joi, la Haga, progresele facute de Romania in domeniul Justitiei. In aceeasi zi, Comisia Europeana va dezbate raportul de monitorizare al Comisiei Europene privind tara noastra.

In cadrul vizitei de lucru in Olanda, Cristian Diaconescu se va intalni cu ministrii olandezi ai Afacerilor Externe, Maxime Verhagen, si pentru Afaceri Europene, Frans Timmermans, precum si cu Inaltul Comisar pentru Minoritati Nationale al OSCE, Knut Vollebaeck, informeaza Adevarul.

Potrivit MAE, unul dintre obiectivele vizitei este aprofundarea cooperarii bilaterale, in special in domeniul european, prin identificarea unor noi proiecte de cooperare pe teme de interes comun.

In zilele de 4 si 5 septembrie, seful diplomatiei romane va lua parte la reuniunea semestriala informala a ministrilor de Externe din tarile UE, care se va desfasura la Stockholm, Suedia.

La reuniune vor fi dezbatute teme din actualitatea internationala, cu accent pe situatia din Afganistan si procesul de pace din Orientul Mijlociu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News