Lovitura de teatru: Catarama renunta la candidatura si-l sprijina pe Cristi Diaconescu pentru Cotroceni

Marti, 19 August 2014, ora 15:02
5110 citiri
Lovitura de teatru: Catarama renunta la candidatura si-l sprijina pe Cristi Diaconescu pentru Cotroceni
Foto: Digi24

Omul de afaceri Viorel Catarama, fost membru al PNL si candidat independent la alegerile prezidentiale, a anuntat marti ca se retrage din cursa pentru Cotroceni, afirmandu-si sprijinul pentru Cristian Diaconescu, fostul candidat al PMP, acum la randul sau independent.

"Renunt la candidatura mea la presedintia Romaniei si ii dau sprijinul meu domnului Cristian Diaconescu. Vreau sa va spun ca eu cu domnul Diaconescu am avut contacte cand era candidat al PMP, dar nu am putut sa concretizam nimic", a declarat Viorel Catarama.

El a reiterat ideille care formau programul politic pentru alegerile prezidentiale, aratand ca, in conceptia sa, toate partidele sunt corupte si mafiote.

"Cand domnul Diaconescu a ajuns la concluzia ca si PMP a facut pasi mari in directia transformarii intr-o structura mafiota, am convenit sa preia anumite idei din programul meu", a mai spus Viorel Catarama.

Viorel Catarama vrea sa fie presedinte si promite salariu minim de 500 de euro

"Experienta domnului Catarama in domeniul economic fiind cunoscuta, cred ca Romania azi, cu un conflict la granita, are nevoie de un mesaj clar si in opinia mea, sprijinul domnului Catarama este esential", a spus si Cristian Diaconescu.

Cei doi au facut un apel si la Monica Macovei sa se alature grupului lor si sa isi anunte sprijinul pentru Cristian Diaconescu, renuntand la propria candidatura.

"Fac apel la doamna Monica Macovei sa se alature acestei echipe, pana la urma o regrupare sau o grupare puternica a fortelor in afara partidelor politice este singura solutie viabila pentru Romania. In acest moment partidele politice nu pot pune in aplicare masuri eficiente de redresare economica.

De aceea fac apel si la doamna Macovei si la societatea civila si la toti cei care nu mai doresc sa voteze partidele politice sa se alature acestei echipe", a spus Viorel Catarama.

La randul lui, Cristian Diaconescu si-a exprimat dorinta de a discuta cu Monica Macovei. "Sustin si eu o discutie cu doamna Macovei, ca este un candidat independent Si exista similitudini de mesaj, nu vad de ce nu am avea o discutie clarificatoare, evident dupa aceea ia o decizie", a declarat Diaconescu.

Cristian Diaconescu si-a anuntat luni candidatura ca independent la presedintia Romaniei dupa ce a renuntat la ideea de a mai candida din partea PMP, unde notorietatea si capacitatea de a castiga alegerile ii fusesera puse in discutie de Ruxandra Dragomir, presedinta organizatiei de Femei a PMP.

Marti, PMP a anuntat ca presedintele partidului, Elena Udrea, urmeaza sa candideze la presedintie.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Cristian Diaconescu Catarama renuntare candidatura, #Catarama Diaconescu alegeri presedintie, #Catarama Diaconescu sprijin candidatura , #candidat prezidentiale