Lider PMP: Diaconescu ne santajeaza? Atunci sa candideze singur

Vineri, 15 August 2014, ora 21:30
3637 citiri
Lider PMP: Diaconescu ne santajeaza? Atunci sa candideze singur
Foto: Arhiva

Presedintele PMP Cluj, Adrian Gurzau, sustine ca in sedinta Colegiului Director al partidului care va avea loc la inceputul saptamanii viitoare va fi pusa in discutie schimbarea candidaturii lui Cristian Diaconescu la Presedintie, iar acesta ar putea fi inlocuit cel mai probabil de Elena Udrea.

Intrebat, vineri, cum comenteaza postarea de pe blog a lui Cristian Diaconescu legata de faptul ca isi va duce candidatura la Presedintie pana la capat, indiferent daca va fi sau nu sub sigla unui partid, Adrian Gurzau a declarat ca este dezamagitor faptul ca Diaconescu se pozitioneaza, deja, de unul singur.

Revolta in PMP Cristian Diaconescu: Imi duc candidatura pana la capat cu sau fara sprijinul unui partid

"Noi discutam, marti, in Colegiul Director al PMP, despre candidatura la Presedintie, este dezamagitor faptul ca Diaconescu se pozitioneaza, deja, de unul singur. Esti parte a unei echipe si tu trebuie sa dovedesti ca esti lider. In conditiile in care doar s-a pus in discutie prestatia nu tocmai corespunzatoare a lui ca si candidat, domnul Diaconescu vrea sa candideze singur.

Ne santajeaza? Pai atunci sa candideze singur. Daca nu a putut cu o echipa, crede ca va putea de unul singur? La Colegiul Director al PMP se va pune problema schimbarii candidaturii lui Diaconescu si, probabil, va fi Elena Udrea", a spus Gurzau.

Intrebat, in continuare, ce se va intampla cu semnaturile stranse deja pentru Cristian Diaconescu, Gurzau a spus ca se va trece la strangerea altor semnaturi.

Se cere demisia Elenei Udrea: PMP se indreapta spre desfiintare

"O luam de la capat", a mentionat liderul PMP Cluj.

Cristian Diaconescu, presedintele Fundatiei Miscarea Populara si prezidentiabil al PMP, spune, intr-o postare de vineri de pe pagina sa de Facebook, ca isi va duce "candidatura pana la sfarsit", indiferent daca va beneficia sau nu de sustinerea unui partid.

Diaconescu spune ca aceasta atitudine vine din "datoria morala" fata de sustinatorii sai si de societate.

Cristian Diaconescu cere masuri impotriva celor din PMP care "au mintit cu nerusinare" la televizor

"Va multumesc tuturor pentru faptul ca imi sunteti alaturi. Acest lucru ma face sa imi duc candidatura pana la sfarsit, indiferent daca voi beneficia sau nu de sustinerea unui partid. Consider ca aceasta este o datorie morala fata de dumneavoastra si de societate", spune, pe Facebook, fostul ministru de Externe.

Presedintele PMP Elena Udrea si-a declarat "supararea" fata de numarul mic de semnaturi adunate de organizatiile PMP pentru Cristian Diaconescu.

"Supararea a pornit de la numarul mic de semnaturi adunate de organizatii, iar eu, cand am deschis subiectul nerealizarii target-ului de semnaturi, au fost colegi care au vorbit de lipsa de notorietate a candidatului", a sustinut Udrea, la B1Tv.

Revolta in PMP Elena Basescu o ataca pe Udrea: Interzice strangerea de semnaturi pentru Diaconescu

Fostul europarlamentar Elena Basescu, fiica presedintelui, a spus, intr-o postare pe Facebook din aceasta saptamana, ca "organizatiile PMP au 'probleme'" in a strange semnaturi pentru candidatul la prezidentiale Cristian Diaconescu "deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Cristian Diaconescu schimbat Urea, #Cristian Diaconescu candidat prezidentiale, #Udrea PMP alegeri prezidentiale , #candidat prezidentiale