Diaconescu: Romania este membru deplin in lumea civilizatiei

Joi, 24 Septembrie 2009, ora 16:56 712 citiri
Foto: wordpress.com

Ministrul Afacerilor Externe, Cristian Diaconescu, s-a intalnit miercuri cu functionarii romani de la Misiunea Permanenta a Romaniei pe langa Natiunile Unite si cu membrii ai comunitatii romanesti din New York.

Intalnirea a prilejuit o discutie despre ultimele evolutii din tara si despre temele profesionale de interes comun, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

La intalnirea cu comunitatea romaneasca, ministrul Cristian Diaconescu a subliniat faptul ca Romania este intr-un moment in care are nevoie de toti cetatenii sai si a facut un apel la solidaritate si la implicare din partea fiecaruia.

"Romania are nevoie de toti cetatenii romani, fie ca sunt in tara, fie ca sunt stabiliti definitiv in strainatate, fie ca stau doar temporar peste hotare. Spiritul de solidaritate are in acest moment o utilitate practica: Romania este membra cu drepturi depline in lumea civilizatiei, dar este si intr-o criza economica, din care poate sa iasa cu sprijinul nostru, al tuturor", a aratat ministrul in discutia cu romanii din New York.

Ministrul Afacerilor Externe a raspuns la intrebari pe diverse teme de interes din partea romanilor prezenti in sala, precum evolutiile din Republica Moldova sau situatia romanilor din Timoc.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News