Diaconescu crede ca va scadea numarul candidatilor la sefia PSD

Autor:Ana Ilie
Luni, 25 Ianuarie 2010, ora 21:341408 citiri
Diaconescu crede ca va scadea numarul candidatilor la sefia PSD

Cristian Diaconescu, cel care si-a anuntat candidatura la presedintia Partidului Social Democrat duminica, este convins ca numarul candidatilor va scadea pana in 20 februarie, data la care a fost programat Congresul extraordinar al PSD.

"Eu estimez sa scada numarul candidatilor", a spus Diaconescu, invitat la Realitatea Tv, fara a preciza insa care dintre politicienii care si-au anuntat deja candidatura (Mircea Geoana, Miron Mitrea si el insusi) ar putea renunta.

"Speranta mea este ca vom ajunge in preajma congresului intr-o formula consensuala. Nu se pune problema de cedare, nu se pune problema de lupta. Am incredere in capacitatea de dialog a colegilor mei", a spus Diaconescu.

Politicianul social-democrat a mai anuntat ca, de-acum incolo, PSD a "intrat intr-o faza de maturitate politica. Probemele le discutam in interiorul partidului...Pe mine ma deranjeaza sa vad ca cel mai mare partid din Romania ajunge o caricatura la tv, spre deliciul unuia si altuia".

"Intr-un partid se poarta tot felul de discutii. Un singur lucru va spun: nu este firesc sa consumam oxigenul politic cu lucrurile pe care le putem discuta in interiorul partidului", a spus Diaconescu.

Comentarii
bossy
rank 2
n-a zis el Mitrea de pomana ca aveti de gand sa fraudati alegerile in PSD (cum le-ati fraudat si la prezidentiale, sperand sa castigati, dar nu v-a iesit!)