Diaconescu: Am obosit sa neg ca nu ma retrag

Joi, 18 Februarie 2010, ora 16:08501 citiri
Diaconescu: Am obosit sa neg ca nu ma retrag
Foto: Realitatea TV

Social-democratul Cristian Diaconescu a declarat joi, dupa depunerea candidaturii pentru sefia PSD, ca a obosit sa nege incontinuu ca nu se retrage si ca multi l-au acuzat ca este slab.

"Am obosit in aceste saptamani negand. Sursele incercau sa induca ideea ca sunt slab, eu am strans din dinti", a declarat Diaconescu.

Vicepresedintele PSD a mai spus ca profesionalismul este greu sa fie contabilizat la o singura persoana.

"Multi considera ca echipa este o asociere de prietenii, de proiectii pentru viitor. (...)In opinia mea votul la congres trebuie sa fie individual, de recunoastere de catre noi toti a performantei", a completat Diaconescu.

Diaconescu s-a aratat dezamagit de modul in care s-a desfasurat campania. "Nu ma asteptam la o campanie dusa prin orice mijloace. Prea multe discutii se concentreaza pe ceea ce se poate castiga in interiorul partidului", a adaugat social-democratul.

In legatura cu lista depusa in acelasi timp cu candidatura sa, Diaconescu spune ca nu a dorit sa isi dezonoreze colegii.

"Am spus acest lucru pentru a intelege ca ne pierdem timpul si energia cu lucruri care conteaza mai mult sau mai putin pentru acest partid", a mai spus Diaconescu.

Cristian Diaconescu a declarat la Realitatea TV ca nu regreta ca si-a depus candidatura si ca "este interesant ca cei care vor sa conduca partidul nu au respectat o decizie pe care ei au votat-o, iar eu nu am votat-o".

"Nu mi-am pus colegii in situatia de a fi asociati in mod obligatoriu asociati cu numele meu", a mai spus social democratul.