Diaconescu a facut plangere la Parchet dupa ce a fost monitorizat

Joi, 05 August 2021, ora 16:265815 citiri
Diaconescu a facut plangere la Parchet dupa ce a fost monitorizat

Cristian Diaconescu a facut, marti, o plangere oficiala la Parchetul General referitoare la presupusa sa monitorizare, dinaintea Congresului PSD.

Cristian Diaconescu le-a cerut procurorilor sa investigheze conditiile in care a fost monitorizat, cu cateva zile inaintea Congresului PSD, arata Realitatea TV.

Gestul lui Diaconescu vine dupa ce jurnalista Floriana Jucan a declarat, sambata, in noaptea Congresului, ca a primit spre publicare 36 de pagini de monitorizare a lui Cristian Diaconescu, insotite de imagini in care acesta apare in ipostaze compromitatoare, alaturi de un cunoscut om de afaceri.

Jurnalista a refuzat sa ofere mai multe informatii, atat despre numele omului de afaceri, cat si despre sursa monitorizarii ce ii fusese pusa la dispozitie.

A fost santajat Diaconescu pentru a se retrage?

Cristian Diaconescu si-a anuntat sambata retragerea din cursa pentru presedintia PSD si sustinerea lui Mircea Geoana. Anuntul facut cu cateva clipe inainte de inceperea votului i-a socat pe toti delegatii la Congres, in conditiile in care Diaconescu negase in repetate randuri toate zvonurile privind retragerea sa din competitie.

De ce si-a retras candidatura Cristian Diaconescu?