Cristian Diaconescu a parasit in direct o emisiune la care era invitat

Marti, 21 Aprilie 2015, ora 23:29
25388 citiri
Cristian Diaconescu a parasit in direct o emisiune la care era invitat
Foto: B1 Tv

Fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu a parasit emisiunea in care era invitat, marti seara, in contextul discutiilor despre iesirea din arestul preventiv a fostului sef DIICOT Alina Bica.

Cristian Diaconescu s-a ridicat de pe scaun si a plecat din platoul emisiunii de la B1 Tv la care era invitat, dupa doar 20 de minute, exact inainte de prima pauza de publicitate.

"Nu vreau sa va deranjez pe dvs., pentru ca le stiti oricum mai bine ca mine. Nu stiu, habar n-am, mult, putin, instanta decide lucrurile astea. Hotarati dvs. la televizor care e limita. Nu sunt suparat, e punctul meu de vedere, asa cum il sustin. Oricum, la televizor se hotaraste daca sunt cu catuse sau fara catuse. Este in regula, asa se intampla intr-o oarecare societate.

Am inteles si ideea ca din tot acest melange pe care nu ati fi foarte incantati mult dintre dvs. sa-l considerati a fi oportun pentru o societate rezulta politicienii nenorociti. Probabil ca da", i-a spus fostul ministru moderatorului Catalin Striblea, care il intrebase daca este foarte mult sase luni de arest preventiv, cu toate ca Alina Bica a fost eliberata marti dupa ce a stat cinci luni in arest, din 22 noiembrie.

"Cu tot respectul, te rog sa nu mi-o iei in nume de rau, da-mi voie sa ma retrag", i-a mai transmis Cristian Diaconescu, inainte de a se ridica si a pleca.

Bica, la iesirea din arest: Sunt o femeie de succes in continuare

Basescu vrea sa o viziteze pe Bica acasa: M-as bucura enorm, daca e de acord si sotul

Fostul procuror-sef al DIICOT Alina Bica a iesit, marti seara, din Penitenciarul Targsor, unde se afla in arest preventiv, aceasta afirmand ca este in continuare o femeie de succes si ca in inchisoare conditiile au fost clar mai bune decat in arest.

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis definitiv ca Alina Bica poate merge acasa, unde va fi cercetata in arest la domiciliu. Fostul sef DIICOT se afla in arest preventiv din 22 noiembrie.

In dosarul Bica 2, fosta sefa a DIICOT este urmarita penal pentru luare de mita, abuz in serviciu si favorizarea faptuitorului.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Cristian Diaconescu parasit emisiune, #Cristian Diaconescu emisiune B1 Tv , #ministru Externe