Cristi Diaconescu explica Fundatia Miscarea Populara: Politicienii au vorbit destul! (Video)

Marti, 26 Martie 2013, ora 19:54
3890 citiri
Cristi Diaconescu explica Fundatia Miscarea Populara: Politicienii au vorbit destul! (Video)
Foto: Facebook

Consilierul prezidential Cristian Diaconescu explica infiintarea Fundatiei Miscarea Populara care, potrivit sefului cancelariei prezidentiale, reprezinta "intr-adevar vehiculul catre societate".

"Ne-am propus ca prin acest cadru de dialog sa asiguram antrenarea tuturor celor care au ceva de spus atat in legatura cu prezentul, cat si cu viitorul societatii romanesti", transmite Cristian Diaconescu intr-un mesaj video postat pe Facebook.

"Politicienii au vorbit destul! Ei vorbesc la televizor, vorbesc in Parlament, vorbesc in Guvern si fac destul de putin. Este in acest moment nevoie de dumneavoastra, cei care aveti ceva de spus in legatura cu aceasta tara, cu viitorul ei, viitor care inseamna si soarta copiilor nostri, sa va faceti auzita vocea", adauga seful cancelariei prezidentiale.

Blaga a castigat sefia PDL. Udrea contesta, Basescu isi ia adio de la PDL

Lovitura de la Cotroceni: Consilierii prezidentiali lanseaza Miscarea Populara

Cristian Diaconescu multumeste "miilor de oameni onesti si cinstiti din tara noastra" care i-au trimis mesaje de incurajare si "doresc sa faca parte din acest demers la nivelul societatii romanesti, dincolo de sistemul politic, dincolo de lupta sterila intre diverse partide, factiuni sau asa zile personalitati".

Anterior, Diaconescu a declarat ca "Fundatia nu are nici o legatura cu politicul". "Nu asteptam politicieni cu carnet. Vor figura in randul membrilor fondatori cei care au ceva de spus si care nu sunt toate ziua pe televizoare si prin Parlament", spunea seful cancelariei prezidentiale.

Luni, consilierul prezidential Cristian Diaconescu a anuntat infiintarea Fundatiei "Miscarea Populara".

"Astazi (luni - n.red.) am decis, impreuna cu colegii mei, sa initiem procedurile pentru infiintarea Fundatiei 'Miscarea Populara'", a scris Cristian Diaconescu pe blogul personal.

Seful cancelariei prezidentiale a enumerat, printre obiective, modernizarea Romaniei, pastrarea orientarii proeuropene si proatlantice ca unica solutie pentru Romania, reforma constitutionala, stimularea clasei de mijloc, locuri de munca pentru tineret, criterii de integritate pentru o clasa politica adaptata la valorile Uniunii Europene.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a anuntat primul, pe Facebook, ca se va inscrie in Fundatia Miscarea Populara. Un raspuns prompt a venit, tot pe reteaua de socializare, de la purtatorul de cuvant al lui Traian Basescu, Bogdan Oprea: "Si eu, subscriu, Sebastian".

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Cristian Diaconescu Miscarea Populara, #Diaconescu explica infiintare MP , #Miscarea Populara