C. Diaconescu, la Congresul PMP: Fiti capabili sa vorbiti de justitie fara sa va albiti la fata!

Duminica, 08 Februarie 2015, ora 16:09 2650 citiri

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara Cristian Diaconescu le-a spus duminica delegatilor PMP reuniti in congres: "Fiti capabili sa vorbiti de justitie fara sa va albiti la fata!" si i-a indemnat sa nu copieze "modele altora".

Diaconescu a sustinut ca sansa partidelor mari de a se reforma in Romania este "minima", ca Romania are nevoie de "o altfel de politica", iar sansa pentru a promova acest deziderat ii revine PMP.

"O noua politica in Romania inseamna adevar, inseamna evitarea trufiei si arogantei. Fiti capabili sa vorbiti de justitie fara sa va albiti la fata! (...) Fiti acei politicieni care pot fi invitati in oricare din familiile noastre seara, la cina!", a spus Diaconescu, fost ministru al Justitiei.

Basescu, la Congresul PMP - LIVE

El le-a transmis membrilor PMP ca nu au reprezentat o alternativa "nici pentru stanga, nici pentru dreapta" si daca doresc sa aiba o sansa ca oamenii sa-i voteze, de acum incolo, acestia trebuie sa fie "ei insisi".

"Nu copiati modele altora, chiar daca pare la inceput ca va poate genera un succes de etapa", a subliniat Diaconescu, care si-a exprimat sprijinul pentru actualul presedinte interimar al PMP, Eugen Tomac si care la inceputul discursului sau a prezentat "salutul PMP adresat initiatorului Miscarii Populare, Traian Basescu", aflat la congres.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News