Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

C.Diaconescu, despre "prostitutia politica": Suntem pe cale sa invatam de la UDMR

Vineri, 04 Mai 2012, ora 17:20
3313 citiri
C.Diaconescu, despre "prostitutia politica": Suntem pe cale sa invatam de la UDMR
Foto: Arhiva

Liderul UNPR Cristian Diaconescu a declarat, vineri, ca "prostitutia politica" ar putea fi invatata de la UDMR, replicand astfel acuzatiilor facute de senatorul Gyorgy Frunda la adresa reprezentantilor UNPR.

"Probabil ca suntem pe cale sa invatam de la dansii", a spus Diaconescu, raspunzand unei intrebari referitoare la acuzatiile senatorului UDMR despre faptul ca reprezentantii UNPR practica "prostitutia politica".

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda afirmat joi ca UNPR da dovada de o conduita "inacceptabila", care este "imorala imoralitatii", si de "prostitutie politica", adaugand ca va propune, la revizuirea Constitutiei, interzicerea traseimului politic.

"Eu consider conduita UNPR imorala imoralitatii. Adica, dupa ce a intrat pe listele partidelor din fosta opozitie, actuala putere guvernamentala, si-a facut grup parlamentar, si-a facut partid, a sustinut Guvernul Boc, a fost foarte dura in atacurile impotriva opozitiei, iar dupa motiunea de cenzura, inainte de investirea Guvernului, s-a vandut fostilor adversari. Este o conduita inacceptabila, este o problema generala canceroasa a politicii romanesti, care trebuie interzisa prin lege, trebuie interzisa prin Constitutie, pentru ca face rau Romaniei, provoaca instabilitate politica, provoaca posibilitatea cumpararii anumitor parlamentari", a declarat senatorul UDMR.

De asemenea, el i-a acuzat pe reprezentantii UNPR de "prostitutie politica".

"Trebuie revizuita Constitutia, traseismul politic trebuie interzis. Ca sa puna si o cireasa pe tort (cei de la UNPR -n.r.) au hotarat ca, la nivel local, pot hotari altceva decat la nivel central. La nivel central sustinem Guvernul Ponta, iar la nivel local il sustinem pe democrat-liberalul Dorin Florea la Primarie (se refera la cursa pentru Primaria Targu Mures, unde Frunda va reprezenta UDMR - n.r). In limbajul meu acest lucru se numeste prostitutie politica", a spus Frunda.

Si deputatul UNPR Eugen Nicolicea i-a dat replica lui Frunda, acuzandu-l pe acesta de imoralitate si de ipocrizie si precizand ca UNPR a declarat de mai multe ori ca este de acord cu interzicerea traseismului politic.

"M-au dezamagit spusele domnului Frunda pentru ca il suspectam de mai multa inteligenta. Constat insa ca domnia sa gandeste prost in maghiara si vorbeste urat in romana. Eu inteleg motivul din spatele acestor declaratii. Candideaza la Targu Mures si, pentru ca nu are nimic de zis, incepe sa abereze.

Problema este ca, prin spusele sale, isi pune tot partidul intr-o situatie delicata. Daca ne acuza pe noi de prostitutie politica, ma intreb cum se cheama domnia sa si cum se cheama partidul domniei sale, de vreme ce au stat alaturi de noi timp de doi ani si jumatate. Cum se face ca acum are aceasta revelatie? Sa intelegem ca i-a placut prostitutia pana acum si de azi nu-i mai place?", a aratat progresistul.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Cristian Diaconescu UDMR, #Diaconescu prostitutie politica UDMR , #UNPR
Comentarii
Poza lool
lool
rank 5
Cu--vele vorbesc despre prostitutie, emotionant.
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1