Tudorel Toader, model de viață pentru fostul judecător Cristian Danileț: ”Mi-a insuflat pasiunea pentru dreptul penal”

Luni, 20 Decembrie 2021, ora 20:59 6932 citiri
Danileț: ”Cursurile şi seminariile cu el sunt memorabile” FOTO Facebook / Cristian Danuleț

Judecătorul Cristian Danileț, exclus din magistratură de Consiliul Superior al Magistraturii în data de 13 decembrie pentru unele filmulețe apărute pe o rețea de socializare, surprinde din nou cu o postare pe Facebook.

Danileț explică care i-au fost principalele 3 modele în viață.

”Am avut trei modele în viaţă:

- tatăl meu, Ioan Danileţ, cizmar de meserie, pe care l-am iubit enorm, pentru ordinea şi disciplina insuflată încă de mic în cadrul unei educaţii "spartane" pe care am primit-o şi pentru care îi sunt recunoscător. Acum 8 ani am avut onoarea să facă Marea Trecere în braţele mele;

- maestrul meu de arte marţiale, sensei Florentin Gheorghe Loghin, acum 7 Dan în Karate, căruia îi port o stimă profundă: încă din perioada adolescenţei mi-a îndreptat paşii către spiritualitate şi filosofie, un drum pe care mai am de mers şi pe care, din fericire, el îmi este alături;

- profesorul meu din facultate, Tudorel Toader, care mi-a insuflat pasiunea pentru dreptul penal: cursurile şi seminariile cu el sunt memorabile, iar carte sa am recomandat-o tuturor studenţilor şi practicienilor din jurul meu. Drumurile noastre s-au interesactat apoi de mai multe ori, până la un moment dat”, scrie Danileț în postare.

Imediat au apărut unele comentarii ironice:

”Intreb si eu, la fel de naucită ca și altii: ACEL Toader Tudorel a fost unul dintre modele?”

”Cum puteti sa-l includeti pe aceeasi lista pe tt???? Dupa ce a demonstrat cat este de ticalos? O fi fost profesor bun, dar nu are coloana vertebrala, s-a manjit pana peste urechi pentru bani!”

”I-auzi, Tudorel Toader asta chiar e o surpriza...urata.”

”Toader Tudorel, cel care a facut jocul dragnistilor si acum se preface ca a uitat? Istoria nu il va tine minte decat intr-un sigur fel si care nu e deloc magulitor.”

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza MyTwoCents
MyTwoCents
rank 5
'Chuck Norris'-ul asta are un IQ tipic ...
Poza borba
borba
rank 5
Haha se pare ca nimeni nu a inteles