Chivu, la pamant in Italia

Duminica, 30 Octombrie 2011, ora 09:20
2050 citiri
Chivu, la pamant in Italia

Inter Milano a pierdut derbiul Italiei contra celor de la Juventus Torino, scor 1-2, intr-o partida in care Cristi Chivu a fost integralist.

Criza de la Inter pare fara sfarsit, in timp ce Cristi Chivu priveste neputincios cum echipa sa se afunda si se zbate in zona retrogradarii.

Fostul capitan al nationalei a avut o prestatie slaba in derbiul Italiei, gresind la ambele goluri ale lui Juventus. La primul, reusit de Vucinici in minutul 12, Chivu s-a pozitionat gresit, pentru ca la golul lui Marchisio din minutul 33 sa fie facut sah-mat de un un-doi fulgerator.

Singurul gol al lui Inter a fost reusit in minutul 28 de Maicon, cu un sut puternic sub bara.

Dupa acest rezultat, Inter Milano ocupa locul 16 in Serie A, cu 8 puncte in noua meciuri, insa poate cobori inca doua pozitii, in functie de rezultatele inregistrate duminica.

Inter: Castellazzi; Maicon, Lucio, Chivu, Nagatomo; Zanetti, Cambiasso, Obi (Stankovic 64); Sneijder (Alvarez 78); Zarate (Castaignos 46), Pazzini

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Chiellini; Pirlo; Pepe, Vidal (Pazienza 88), Marchisio, Vucinic (Del Piero 84); Matri (Estigarribia 70)

C.M.

Bucurie nebună la Inter Milano. Fotbaliștii au dansat pe manele românești VIDEO
Bucurie nebună la Inter Milano. Fotbaliștii au dansat pe manele românești VIDEO
Inter Milano a cucerit al 20-lea titlu de campioană a Italiei din istoria sa, după ce a reuşit să o învingă la limită, cu scorul de 2-1, pe marea sa rivală AC Milan, luni seara, în...
Inter e campioana Italiei după ce s-a impus în Derby della Madonnina
Inter e campioana Italiei după ce s-a impus în Derby della Madonnina
Echipa italiană Inter Milano a învins luni seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia AC Milan, în Derby della Madonnina. Cu această victorie Inter a devenit, matematic, campioana Italiei....
#Cristi Chivu, #Inter Milano , #Inter Milano