Ce a fost si ce-a ajuns: Chivu, pus intr-o postura umilitoare

Duminica, 21 Iulie 2013, ora 16:096819 citiri
Ce a fost si ce-a ajuns: Chivu, pus intr-o postura umilitoare

Fost capitan al echipei nationale a Romaniei, Cristi Chivu isi traieste finalul carierei de fotbalist in genunchi. In aceasta vara, fotbalistul ajuns la 32 de ani a trait o adevarata umilinta dupa ce Internazionale Milano l-a anuntat ca este liber sa plece.

Chivu s-a hotarat: ramane la Inter Milano chiar daca nu este dorit de nimeni. De ce a luat aceasta decizie? Victor Becali, agentul sau, spune ca fostul capitan al nationalei n-a primit nici macar o oferta in aceasta vara!

"Nu am avut nicio oferta pentru Chivu, asa ca va ramane la Inter Milano pana la finalul sezonului", a declarat impresarul.

Cristi Chivu a fost propus in ultima luna la mai multe echipe din Turcia, Olanda, Franta si Italia, insa nimeni nu i-a facut o oferta. Cei zece ani petrecuti in Serie A nu l-au ajutat pe roman sa obtina un contract decent, motivul principal fiind accidentarile repetate pe care le-a suferit in fiecare sezon.

In acest context, el isi va duce la bun sfarsit contractul cu Inter, scadent in vara anului urmator, insa va fi a sasea optiune pentru postul de fundas central.

Cristi Chivu are un salariu anual de 2,3 milioane de euro la Inter Milano. El a anuntat, prin vocea impresarului, ca se va lasa de fotbal in 2014.

Lui Chivu i s-a pregatit un post in departamentul de relatii internationale din cadrul FRF, in cazul in care Gica Popescu va castiga alegerile.

C.S.