Dinamo, umilita de Sportul: Iata reactia lui Borcea, de pe patul de spital

Duminica, 18 Martie 2012, ora 14:38
3345 citiri
Dinamo, umilita de Sportul: Iata reactia lui Borcea, de pe patul de spital

Cristi Borcea nu asculta deloc de sfatul medicilor si cu gandul numai la Dinamo.

Presedintele executiv al "cainilor", operat pe cord la inceputul acestei saptamani, n-a rezistat si a reactionat dupa umilinta suferita de Dinamo cu Sportul Studentesc.

Borcea da vina pe arbitri si e sigur ca jucatorii "alb-rosilor" vor trece peste aceasta infrangere si vor castiga eventul.

Iata reactia lui Borcea pentru site-ul oficial al lui Dinamo:

"Echipa are maturitatea necesara sa treaca peste esecul cu Sportul. Jucatori ca Niculae, Danciulescu, Catalin Munteanu stiu ce inseamna traditia si performanta in Stefan cel Mare si vor aduna tot lotul in jurul lor pentru a da dovada de atitudine si mentalitate de dinamovist.

Ma bucur ca urmeaza meciurile cu Otelul, Vaslui si Rapid pentru ca echipa a renascut intotdeauna in partidele cu intensitate maxima. In astfel de momente trebuie sa vezi unde ai gresit si sa reactionezi imediat, iar cel mai bun prilej este, repet, deplasarea la Galati.

Sper ca am invatat cu totii din greselile facute in ultimele sezoane, cand am dominat campionatul si am pierdut titlul pe ultima suta de metri. Este o sansa imensa pentru toti jucatorii sa realizeze eventul in acest an. Am mare incredere ca vom castiga la Galati, iar echipa va avea o determinare specifica mentalitatii lui Dinamo.

Multi adversari ne vor cazuti, dar nu vom renunta asa usor la lupta! Incepand cu meciul de la Galati le vom crea din nou insomnii adversarilor.

Sa nu uitam de erorile de arbitraj pentru ca am observat ca se trece foarte repede la alte subiecte cand este vorba de greseli decisive impotriva noastra! Dinamo a fost egalata la Tg. Jiu de asistentul Sovre, dar nimeni nu spune nimic! Cu Sportul, la 1-1, am avut un penalty neacordat de Balaj, uitati-va la reluari! Vreau sa le multumesc suporterilor ca au fost alaturi de echipa. Sunt convins ca Dinamo va reveni in fruntea clasamentului cu fanii alaturi de echipa si cu arbitraje corecte!"

Borcea nu-i asculta pe doctori

Dinamo a fost invinsa, scor 1-3, in partida disputata sambata seara, pe teren propriu, cu Sportul Studentesc, in etapa a 21-a a Ligii 1.

Dinamo, umilita de Sportul in "Groapa"

2 este locul ocupat de Dinamo in clasamentul Ligii 1, la doua puncte distanta de prima clasata, CFR Cluj.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Borcea reactie Dinamo Sportul, #dinamo umilita sportul , #Dinamo