Cristi Borcea s-a razbunat crunt pe fosta sotie. Ce i-a facut omul de afaceri roman Alinei Vidican dupa ce aceasta s-a casatorit cu un alt milionar

Vineri, 14 Mai 2021, ora 13:33
Autor: Teodor Serban
Cristi Borcea s-a razbunat crunt pe fosta sotie. Ce i-a facut omul de afaceri roman Alinei Vidican dupa ce aceasta s-a casatorit cu un alt milionar
Alina Vidican si Cristi Borcea la nunta lor

Probleme in paradis pentru Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea, dupa ce s-a casatorit cu un milionar american de origine braziliana.


Fostul actionar din Stefan cel Mare nu a stat cu mainile in san la auzul vestii ca Alina si-a gasit un iubit.

De ce relatia Simonei Halep cu Toni Iuruc, iubitul sau mai mare cu 13 ani, nu are viitor

Chiar daca a fost de acord cu mariajul celor doi, omul de afaceri roman a luat o decizie incredibila, care a luat-o prin suprindere chiar si pe fosta doamna Borcea.

Dinamovistul si-a lichidat toate firmele din SUA, unde era asociat cu Alina Vidican, scrie wowbiz.ro

Casatoria fostei sotii nu i-a picat bine lui Borcea, astfel incat a lasat-o pe femeia originara din Timisoara sa se descurce singura in SUA.


Milionarul roman ii plateste totusi o pensie lunara de 10 000 de euro Alinei Vidican pentru cresterea celor doi copii, pe care ii au impreuna.

Cei doi au fost casatoriti timp de cinci ani.

 Articol citit de 13641 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  barabula
  14.05.2021, 14:15
  mă îndoiesc
  că in us merge chiar așa ca la melinești...
  anaviva
  14.05.2021, 17:53
  Logic
  In primul rand , Borcea nu a fost casatorit cu aceasta "doamna" in USA , ca sa-i plateasca asa de mare pensie pentru copii . Daca el plateste 10 mii de euro / mo pensie alimentara , inseamna ca face cel putin 30 de mii/mo . Brazilianul nu a luato de nevasta pentru ca ar iubio , ci pentru acesti 10 mii de euro . Daca Borcea ar sti cum sa-0si declare veniturile la taxe ar lasa-o cu un 1000 de euro pe luna si apoi sa-l vedeti pe brazilian cum o lasa .
  Nimeni nu-i poate impune lui Borcea sa plateasca pensie alimentara dupa legea USA , el traieste in Romania , copii sunt nascuti in Romania iar ea daca vrea sa traiasca in USA e problema ei .
  Ca mama , vrea fericirea copiilor atunci sa se sacrifice si sa traiasca acolo unde ii ajung banii .
  Dar ce sa-i faci , bogatasii mai fac schimb de tar-fe !
  Pauperovici
  14.05.2021, 23:27
  poate ne spui din ce fac neica nimeni astia bani
  sigur nu din 8 ore la birou