Becali l-a dat de gol pe Borcea - dezvaluiri despre descoperirea din celula si averea dinamovistului

Miercuri, 03 Februarie 2016, ora 10:01 10560 citiri
Foto: B1TV

Gigi Becali a vorbit miercuri despre situatia finului sau Cristi Borcea, care risca un nou dosar de cercetare dupa descoperirile facute de Administratia Nationala a Penitenciarelor in celula sa.

Dupa ce ANMP a gasit 443 de pastile de medicamente psihotrope, desi in fisa medicala a lui Borcea nu erau mentionate, Becali a explicat motivul pentru care acesta le ascundea in celula.

"El si cand era in libertate lua cate un pumn de pastile ca sa doarma seara. In puscarie avea nevoie de doi pumni de pastile ca sa adoarma. Avea reteta pentru aceste pastile", a spus Becali, la Tribunalul Bucuresti.

Apoi, Becali a dezvaluit ca Borcea si-ar fi instrainat toate bunurile, iar acum mai are doar un credit de 30 de milioane de euro.

"Cristi mi-a spus ca nu mai are niciun ban, nicio casa, nimic. Are doar un credit la banca de 30 de milioane de euro", a mai spus Becali.

Un raport oficial al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) a relevat faptul ca Borcea ascunde in celula sa o adevarata farmacie.

Astfel, potrivit raportului Corpului de Control al ANP, Borcea ascundea in celula medicamente psihotrope, pentru care avea nevoie de recomandare de la psihiatru.

"S-a constatat ca la data de 22.07.2014, cand se afla in custodia Penitenciarului Poarta Alba, a fost supus unei perchezitii in urma careia in bagaje s-au gasit mai multe pungi cu medicamente. Printre aceste pungi se aflau un numar de 443 de pastile de medicamente psihotrope (pentru acest tratament avea recomandare de la psihiatru", se arata in raportul oficial.

ANP a sesizat astfel Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta pentru a se descoperi modul in care au ajuns medicamentele in celula lui Borcea. In culpa sunt atat reprezentantii Penitenciarului cat si fostul dinamovist.

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News