Cristina Neagu a răbufnit după victoria împotriva Rapidului: E inuman!

Miercuri, 24 August 2022, ora 08:16
6062 citiri
Cristina Neagu a răbufnit după victoria împotriva Rapidului: E inuman!
Cristina Neagu

Cristina Neagu nu a mai rezistat după victoria obținută de CSM București împotriva celor de la Rapid în Supercupa României, scor 28-26.

Ea a vorbit despre condițiile de joc insuportabile din Sala Polivalentă, unde este foarte cald, parchetul a trebuit șters mereu și jucătoarele erau epuizate de la efort.

De menționat că Sala Polivalentă, veche de aproape 50 de ani, va găzdui trei echipe românești în Liga Campionilor în această toamnă: Rapid și CSM București (feminin) și Dinamo (masculin).

„E foarte important că am început sezonul cu un trofeu, e ceea ce ne doream, să începem cu dreptul sezonul, întotdeauna când e un trofeu pus în joc cred că emoțiile sunt puțin diferite. Vreau să le mulțumesc oamenilor care au fost alături de noi astăzi, a fost destul de greu să jucăm în astfel de condiții, a fost extrem de cald, a trebuit să fragmentăm jocul foarte des, să ștergem sala. Sincer, efectiv încă ne curge transpirația din fiecare dintre noi, este aproape inuman să joci în astfel de condiții și chiar îmi doresc să jucăm în condiții mai bune ca să putem etala un handbal mai bun.

E un prim pas făcut, mai avem ceva timp până la meciurile din Liga Campionilor, deocamdată urmează să jucăm în weekend pe terenul Rapidului, care este clar principala contracandidată la titlu, ne dorim să facem un meci bun și duminică și să plecăm de acolo cu puncte.

A fost un meci echilibrat, dar condițiile din sală au fost foarte grele pentru a expune un handbal mai bun și a arăta adevărata față a ambelor echipe, este aproape inuman să joci în astfel de condiții. Suntem la început de sezon, și noi și Rapid cu siguranță o să ne îmbunătățim jocul pe parcursul sezonului, sigur că pe mine mă interesează să ne îmbunătățim noi jocul”, a declarat Cristina Neagu după meci.

Rapid și CSM București se întâlnesc și în prima etapă din Liga Florilor duminică, 28 august de la 17:30.

Calificare la pas pentru Rapid în Final Four. Când are loc turneul pentru medalii
Calificare la pas pentru Rapid în Final Four. Când are loc turneul pentru medalii
Echipa de handbal feminin Rapid Bucureşti este ultima calificată la Turneul Final Four al Cupei României, după ce a învins miercuri, în deplasare şi în manşă unică, formaţia Gloria...
Meci mare făcut de campioana Dinamo în European League, dar calificarea e încă departe
Meci mare făcut de campioana Dinamo în European League, dar calificarea e încă departe
Campioana Dinamo Bucureşti a învins marţi, pe teren propriu, formaţia Bjerringbro-Silkeborg, scor 37-34 (18-16), în manşa tur din optimile European League. Returul se va disputa în 2...
#crisitna neagu, #CSM Bucuresti, #Rapid, #Supercupa Romaniei, #handbal , #stiri handbal