Dash 2 Trade atrage peste 7 mln de dolari și se pregătește de listarea pe 2 burse crypto

Advertorial
Miercuri, 30 Noiembrie 2022, ora 19:17
4763 citiri
Dash 2 Trade atrage peste 7 mln de dolari și se pregătește de listarea pe 2 burse crypto
FOTO: dash2trade.coom

Noul proiect din spațiul cripto, platforma Dash 2 Trade, anunță că are în plan o lansare înainte de termen, în contextul în care proiectul a reușit să strângă aproape 7 milioane de dolari în mai puțin de o lună. Având în vedere impulsul demonstrat de comercianți pentru investiția în Dash 2 Trade, dar și condițiile actuale ale pieței, Dash 2 Trade este pregătit să se lanseze în mod oficial și să-și încheie campania de prevânzare înainte de termen.

Limita maximă a fost revizuită, deoarece dezvoltarea produsului este accelerată

Echipa din spatele proiectului a revizuit limita hard cap, care urmează să fie redusă la 13,4 milioane de dolari, la finalul etapei 4. Această decizie a fost luată pe baza a două motive cheie.

În primul rând, principalii indicatori de prevânzare, care pot fi studiați direct din panoul de bord, indică faptul că proiectul se află înaintea programului de dezvoltare.

În al doilea rând, proiectul pare un instrument necesar pe piață în prezent, în contextul în care condițiile de piață continuă să se deterioreze. Această necesitatea de lansare a proiectului vine și pe o piață afectată de prăbușirea FTX.

Dash 2 Trade are deja pregătite listări pe burse cripto importante, respectiv LBank și BitMart, imediat după ce se încheie campania de prevânzare.

Copyright: http://dash2trade.com

Având în vedere evoluțiile pieței, care nu sunt deloc pe o traiectorie pozitivă, echipa Dash 2 Trade a ajuns la concluzia că, în prezent, configurația cripto-piață este perfectă pentru ca proiectul să-și atingă scopul: oferirea de informații cruciale pentru investițiile cripto.

Astfel, versiunea beta a tabloului de bord, pusă la dispoziție în timpul prevânzării, va fi lansată în săptămânile următoare, iar prevânzarea se va încheia mai devreme decât se aștepta. Versiunea beta va permite utilizatorilor să înceapă să testeze primele caracteristici cheie ale tabloului de bord.

Dash 2 Trade anunță numirea unui nou director tehnic

Cunoștințele oferite de Dash 2 Trade comercianților vin din partea echipei din spatele proiectului, formată din membrii care se poate lăuda cu ani de experiență din poziția de comercianți profesioniști, analiști cantitativi și dezvoltatori orientați spre tehnologie blockchain. De altfel, Dash 2 Trade anunță și un nou Chief Technology Officer, Ilyes Kooli, care se alătură echipei.

Ilyes Kooli a fost lider al echipei tehnice ConsenSys, care este un laborator și incubator blockchain bazat pe Ethereum, fiind lider de piață în domeniu. De asemenea, noul Chief Technology Officer din echipa Dash 2 Trade a fost inginer principal de software în cadrul proiectului de servicii cadru de comerț electronic CocoLabs și inginer principal de software la platforma de învățare automată Cobania. Astfel, Kooli a fost un jucător important în dezvoltarea pieței cripto, în ultimii ani.

Cumpărați Dash 2 Trade

Dash 2 Trade a anunțat deja două listări importante

Așa cum era de așteptat, având în vedere entuziasmul investitorilor, două dintre cele mai importante burse de schimb au confirmat deja listarea tokenului nativ al proiectului Dash 2 Trade, denumit D2T, imediat după încheierea campaniei de prevânzare.

Mai mult decât atât, o listarea atât de rapidă pe LBank și BitMart înseamnă că vă exista o lichiditate mai mult decât suficientă pentru a susține prețurile.

Departe de a-și reduce ambițiile, Dash 2 Trade urmărește să-și accelereze intrarea pe piață, anticipând o încheie oficială a campaniei de prevânzare, imediat după finalizarea etapei patru.

În prezent, proiectul se află în etapa a treia a campaniei de prevânzare, dintr-un total de nouă etape stabilite inițial. Astfel, în această etapă, prețul pentru un token este de 0,0513 USD, urmând să crească la 0,0533 USD în etapa a patra.

Drept urmare, în loc de cele 700 de milioane de jetoane care aveau ca scop o strângere de fonduri de 40 de milioane de dolari, Dash 2 Trade alocă acum 262.500.000 de jetoane D2T pentru campania de prevânzare pentru a atinge suma totală de 13.420.000 de dolari. Jetoanele care nu mai sunt alocate pentru prevânzare (437.500.000) vor fi blocate timp de cinci ani.

Tabloul de bord este aproape gata de lansare

Dash 2 Trade nu poate elimina de pe piață proiectele care influențează într-un mod negativ investițiile comercianților, ci poate oferi instrumente de analiză și semnale care pot reprezenta un plus pentru investitori. De altfel, proiectul a fost denumit „terminal Bloomberg pentru investitorii cripto”.

Dash 2 Trade a lansat și un site web actualizat

În contextul în care proiectul se va lansat înainte de termen, echipa a pregătit și un site web actualizat dedicat Dash 2 Trade. Noul design pune accent pe prezentarea tabloului de bord care permite analiza prevânzărilor de pe piața cripto, cu capturi de ecran atractive și o interfață foarte accesibilă.

Matricea concurenței este o caracteristică pe care potențialii investitori o vor găsi utilă. Acest instrument vă permite să comparați și să contrastați rapid toate celelalte caracteristici oferite de Dash 2 Trade.

Pe de altă parte, foaia de parcurs este acum mai clară, arătând mult mai clar ce s-a realizat până în prezent și unde se află echipa pe foaia de parcurs.

Un nou community manager de nivel înalt se alătură echipei

Trevor M se alătură echipei, în poziția de community manager. Trevor a fost producător video pentru Coinmarketcap și un YouTuber prolific timp de trei ani.

Acesta a absolvit Universitatea Shippensburg din Pennsylvania, iar pentru Dash 2 Trade se va concentra pe dezvoltarea canalelor de social media, alături de mesajele și conținutul video ale proiectului.

Experiența sa acumulată în ceea ce privește datele cripto de ultimă oră, analizele și portalul comunității Coinmarketcap, va fi, fără îndoială, un mare atu pentru proiect.

Ca atare, talentele lui Trevor vor fi esențiale în stimularea adoptării Dash 2 Trade prin crearea și livrarea de conținut captivant.

După FTX, peisajul pieței cripto s-a schimbat și Dash 2 Trade se potrivește perfect acestei piețe

Deși prăbușirea FTX a înrăutățit configurația întregului spațiul cripto, evenimentul a redeschis și vectori profitabili care fuseseră blocați în ultimii doi ani.

Intrarea firmelor comerciale proprii din Chicago, precum Jump, DRW, Wolverine și altele, a fost unul dintre factorii care au contribuit la apariția ineficiențelor pe piața cripto, ceea ce, în cele din urmă, a dus la o volatilitate accelerată.

În prezent, aceste companii uriașe au părăsit piața, multe cu sute de milioane, dacă nu miliarde de dolari blocate în portofelele platformei de tranzacționare falimentare FTX, sau chiar mai rău, furate sau dispărute.

Prin urmare, acest nou climat de piață care favorizează furnizarea de seturi de instrumente sofisticate, cercetări și semnale acționabile pe care comercianții cu amănuntul și investitorii le pot accesa, înseamnă că platformele precum Dash 2 Trade vor străluci din ce în ce mai mult.

Proiectul deschide centre de profit în noul peisaj criptografic

Spre deosebire de multe proiecte cripto, Dash 2 Trade este pregătit pentru această nouă configurație de piață.

Scopul declarat al proiectului - susținerea capitalului de risc - și echipa cu experiență, care și-a dovedit deja perspicacitatea în afaceri prin construirea unei comunități de 70.000 de comercianți în cadrul proiectului Learn 2 Trade, pun Dash 2 Trade în topul proiectelor noi, și nu numai, de pe piața cripto.

În plus, cu 200.000 USD în finanțare de capital de risc (VC), Dash 2 Trade a reușit să avanseze în ultimele luni în construirea unui terminal de tablou de bord minim viabil.

Susținerea sa existentă în capital de risc și stadiul avansat de dezvoltare a produsului fac din proiect o țintă posibilă pentru investiții suplimentare inclusiv din surse importante de capital de risc.

Copyright: http://dash2trade.com

Inteligența comercială unificată cu semnale acționabile bate concurența de pe piață

Dash 2 Trade construiește un sistem unificat care include tot ceea ce oferă concurența și multe altele, motiv pentru care șansele sale de creștere sunt semnificative.

De exemplu, în timp ce Cryptohopper include backtesting, la fel ca Dash 2 Trade, proiectului îi lipsesc semnalele de tranzacționare organizate, piața live și analiza sentimentului social, sistemul de evaluare a campaniilor de prevânzare și ICO, riscul de profil de securitate, fluxurile de știri și competițiile comerciale.

În schimb, alți concurenți, precum Cointelegraph Markets Pro, pot avea analize ale sentimentelor sociale și alerte de listă, dar nu dispun de funcții de tranzacționare automată, suport API pentru broker sau sisteme de monitorizare înainte de vânzare.

Toate caracteristicile menționate mai sus, precum și altele, de exemplu social trading, indicatori tehnici și analiză în lanț, sunt disponibile prin achiziționarea unui abonament lunar folosind tokenul D2T.

Cum puteți să investiți în Dash 2 Trade

Pentru cei care nu dețin un portofel digital, primul pas constă în achiziționarea de ETH cu un card de debit sau de credit direct de pe site-ul Dash 2 Trade.

În cazul în care vă doriți să faceți tranzacționări și investiții de pe telefon, portofelul digital spre care vă puteți îndrepta este Trust Wallet.

Codul contractului inteligent Dash 2 Trade a fost audiat de SolidProof, iar echipa a fost verificată de Coinsniper.

Cumpărați Dash 2 Trade

Aflați mai multe despre Dash 2 Trade:

Prezență pe social media:

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#criptomonede, #burse criptomonede , #Criptomonede