Cele mai bune criptomonede de viitor în 2023

Advertorial
Marti, 29 Noiembrie 2022, ora 20:11
14591 citiri
Cele mai bune criptomonede de viitor în 2023
FOTO: finbold.coom

Lumea cripto este mereu într-o constantă schimbare, cu proiecte noi intrate pe piață și trend-uri noi ale pieței, așa că pentru a investi corect și profitabil trebuie să fim foarte bine informați. O strategie bună de investiții este una cu un portofoliu diversificat ce include criptomonede de viitor, nou intrate pe piață și nu numai. În acest ghid veți găsii informațiile generale despre cele mai bune criptomenede de viitor din anul 2022 și vă vom oferi câteva exemple.

Top 5 cele mai urmărite criptomonede de viitor ale momentului

  • Dash 2 Trade – O criptomonedă de viitor bazată pe un proiect Web3
  • RobotEra – Un nou joc NFT pe o platformă inovatoare Metaverse
  • IMPT – O criptomonedă perfectă pentru viitor din cauza soluțiilor oferite pentru emisiile de carbon
  • Calvaria – Unul dintre cele mai bune jocuri de pe blockchain
  • tamadoge.io – Este cea mai promițătoare monedă în general

Analiza celor mai bune criptomonede de viitor

În această secțiune a ghidului vom lua câteva dintre monedele menționate mai sus și vă vom oferi informații generale despre acestea, pentru a vă face o idee generală și pentru a alege proiectul cel mai potrivit pentru dumneavoastră.

1. Dash 2 Trade – O criptomonedă de viitor bazată pe un proiect Web3

Această platformă Dash 2 Trade oferă informații și anumite instrumente de tranzacționare ce ajută investitorul în investițiile sale. Platforma este ușor de utilizat, putând fi folosită atât de investitorii cu experiență, cât și cei începători.

Copyright: http://dash2trade.com

Moneda nativă a platformei este D2T și în jurul acesteia au reușit să creeze o comunitate de 70.000 de investitori. Acesta se află în prevânzare și este disponibil momentan pe site-ul platformei.

Investiție minimă 1000 D2T

Investiție maximă N / A

blockchain Ethereum

Începutul prevânzării 19 octombrie 2022

Sfârșitul prevânzării T1 2023

Cumpărați Dash 2 Trade

2. RobotEra – Un nou joc NFT pe o platformă inovatoare Metaverse

Dacă doriți să investiți într-o criptomonedă din universul GameFi, RobotEra este o opțiune excelentă. În ciuda tinereții sale, proiectul are mult potențial și vă oferă libertatea de a proiecta și administra terenuri NFT după cum credeți de cuviință. Sunt multe moduri de a face bani în acest spațiu virtual, cum ar fi creșterea copacilor, vânzarea de NFT-uri sau chiar și publicitatea.

Copyright: http://robotera.io

Este un joc de tipul Play to Earn, iar recompensele vin sub forma unor monede de tipul ERC-721 sau ERC-1155. Moneda nativă proiectului, TARO, se află în prevânzare la prețul de 0,020 USD.

Investiție minimă 1000 USD TARO

Investiție maximă N / A

blockchain Ethereum

Începutul prevânzării 9 noiembrie 2022

Sfârșitul prevânzării decembrie 2022

Cumpărați TARO (RobotEra)

3. IMPT – O criptomonedă sustenabilă perfectă pentru viitor

O nouă inițiativă de mediu numită Impt.io se opune eliberării de dioxid de carbon în atmosferă. Platforma va face mai ușor și sigur pentru întreprinderi, indivizi și comunități să-și reducă semnificativ amprenta de carbon.

Utilizatorii vor primi ca recompensă pentru achizițiile realizate pe magazinul platformei credite de carbon, ce vor fi sub forma unor NFT-uri. Acestea pot fi vândute sau ținute în contul investitorului sau pot fi de asemenea arse, indicând că acel NFT nu mai este accesibil.

Copyright: https://impt.io/

Acest proiect a început prevânzarea în prima parte a lunii octombrie, când au reușit să strângă 8 milioane de dolari în doar trei săptămâni. În 25 noiembrie a început a doua etapă a prevânzării, moneda nativă a proiectului fiind vândută la prețul de 0,023 USD. Această inițiativă de mediu face acest proiect să fie una dintre aceste criptomonede de viitor.

Investiție minimă 10 IMPT (∼ 0,18 USD + taxă de gaz)

Investiție maximă N / A

Blockchain Ethereum

Începutul prevânzării 3 octombrie 2022

Sfârșitul prevânzării T1 2023

Cumpărați IMPT

4. Calvaria – Unul dintre cele mai bune jocuri de pe blockchain

Criptomoneda axată pe viitor, Calvaria, încorporează o serie de tehnologii proaspete. Puteți juca acest joc de cărți de luptă, care are toate caracteristicile blockchain, pe computer sau smartphone, iar o versiune gratuită va fi oferită și de Google Play, cât și Apple Store.

Copyright: http://calvaria.io

Jocul prezintă un mod singleplayer, în care puteți explora lumea oferită de acest joc, cât și un mod multiplayer, pentru a concura cu alți utilizatori. Fiind un joc P2E, acesta oferă recompense pentru timpul acordat în joc. Recompensele vin sub forma de cărți unice, ce sunt sub forma unor NFT-uri, ce pot fi apoi vândute sau utilizate în lupta împotriva altui jucător pentru a câștiga alte cărți de luptă mai rare.

Moneda nativă a proiectului, numită RIA, se află în acest moment în prevânzare la prețul de 0,01 USD per monedă.

Cumpărați RIA (Calvaria)

5. Tamadoge – Cea mai promițătoare monedă în general

Tamadoge este un nou proiect din piața cripto de tipul P2E, ce are un concept foarte simplu în spate. Este un joc ce prezintă animale de companie numite Shiba Inu (un câine japonez) sub forma unor NFT-uri. Utilizatorii pot crește acest animal de companie pentru a îi crește valoarea sau îl pot folosi în luptă, pentru a obține puncte. Aceste puncte pot fi folosite în vânzarea și cumpărarea de alte NFT-uri.

Copyright: http://tamadoge.io

Acest proiect are capacitatea de a atrage mulți utilizatori rapid și automat mulți investitori. Este un cripto deflaționist, cu taxe mici de tranzacție ce poate fi o investiție foarte bună pentru viitor. Această monedă se află acum în prevânzare și prezintă un număr limitat de 2 miliarde de monede.

Investiție minimă 1.000 TAMA (∼$10 + taxă de tranzacție)

Investiție maximă N / A

Metode de cumpărare ETH, USDT, card de debit/credit (prin Transak)

Rețele Ethereum

Începutul prevânzării 02 septembrie 2022

Sfârșitul prevânzării Trimestrul 4 2022

Cumpărați TAMA

Cum puteți găsi cele mai bune criptomonede de viitor

În piața cripto apar zilnic foarte multe proiecte noi, așa că poate părea foarte dificil să găsiți criptomonede de viitor bune, din acest motiv v-am pregătit câteva sfaturi pentru a vă face această căutare mai ușoară.

Căutați pe rețelele de socializare

Am văzut că aceste rețele de socializare au o influență foarte mare asupra spațiului cripto. Prin doar o simplă menționare a unui proiect de către o persoană populară, valoarea acelui proiect se poate schimba drastic. Din acest motiv vă recomandăm să fiți atenți de impresiile oamenilor de pe aceste rețele, pentru a vă face o idee despre tendința pieței.

Citiți whitepaper-ul proiectelor

Acest document este esențial pentru orice proiect deoarece detaliază toate aspectele tehnice ale respectivului proiect și drumul pe care îl dorește să îl parcurgă. Deci acest whitepaper este vital pentru a înțelege dacă respectiva criptomonedă este una dintre aceste criptomonede de viitor.

Analizați harta de parcurs a proiectului

O metodă pentru prezicerea viitorului unei monede este analiza foii de parcurs unde este afișat planul de drum dorit al proiectului, împreună cu potențialele proiecții de dezvoltare. Datele și obiectivele care trebuie îndeplinite într-o anumită perioadă de timp sunt enumerate în foaia de parcurs. Investitorii vor avea șansa de a afla în acest fel data potențială a unui eveniment semnificativ. Ca urmare, va fi fezabil să se creeze un plan de tranzacționare pe termen scurt sau lung folosind aceste informații.

Concluzie

În concluzie, poate fi o provocare alegerea unor criptomonede de viitor în care să investiți. Găsirea proiectului corect este o întreprindere dificilă, având în vedere cât de volatilă este piața bitcoin. Am examinat o serie de resurse despre care experții noștri prevăd că vor fi discutate în viitor.

Dash 2 Trade este considerată cea mai importantă dintre aceste criptomonede de viitor. Scopul acestei inițiative este de a transforma complet comerțul modern. Dash 2 Trade este o inițiativă relativ tânără, dar, datorită potențialului său enorm, atrage din ce în ce mai mulți investitori.

Întrebări Frecvente despre criptomonede de viitor

Ce este o criptomonedă de viitor?

O criptomonedă de viitor este un proiect ce are un potențial foarte mare pe termen lung și care atrage mulți investitori. Este o investiție relativ sigură ce îi va aduce investitorului profituri pe termen lung.

Care este cea mai bună alegere dintre aceste criptomonede de viitor?

Una dintre cele mai bune alegerii dintre aceste criptomonede de viitor este proiectul Dash 2 Trade. Aceste proiect nu doar că prezintă utilități ce ajută foarte mult investitorii, dar și este un activ foarte căutat în prezent.

Cum găsiți cele mai bune criptomonede de viitor?

Pentru a găsii cele mai bune criptomonede ale momentului trebuie să căutați informații pe social media și să citiți whitepaper-ul proiectului, cât și foaia de parcurs a acestuia. Aceste lucruri vă vor asigura informațiile necesare pentru a alege o investiție corect.

Care este viitorul spațiului cripto?

Piața criptomonedelor este într-o creștere continuă. Au existat o mulțime de noi aventuri de la crearea Bitcoin. Introducerea metaversului va contribui la o creștere a interesului pentru criptomonede, în timp ce este dificil de prezis cum va funcționa această industrie în viitor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#criptomonede, #investitii criptomonede , #Criptomonede