Videanu: Antonescu are mintea odihnita

Joi, 04 Iunie 2009, ora 21:22 1931 citiri

Acuzat de actualul presedinte al PNL Crin Antonescu ca, desi condamnat in justitie, este protejat atat de presedintele Traian Basescu, cat si de premierul Emil Boc, Adriean Videanu sustine ca liberalul are "mintea odihnita".

"Are mintea odihnita. Face confuzie intre o fapta civila si una penala", a declarat ministrul Economiei, joi, la Antena 3, atragand atentia ca decizia instantei in cazul sau nu este una definitiva.

"Nu exista niciun fel de urmarire penala. Este un fapt civil. Este o mare diferenta intre urmarire penala si una civila", a repetat Videanu.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, pe 29 mai, ca fostul primar general, Adriean Videanu, sa plateasca despagubiri pentru atribuirea unor contracte fara respectarea legii, pentru achizitionarea unui teren in localitatea Mihailesti sau efectuarea unor lucrari la drumuri.

Recentul eveniment nu i-a lasat fara reactii pe liberali, care nici acum nu si-au tras bine sufletul dupa adevarata vanatoare de vrajitoare la care au fost supusi ministrii PNL de catre Directia Nationala Anticoruptie (DNA).

"Cand un ministru e condamnat de tribunal, domnul presedinte nu-i spune nimic," a acuzat Antonescu, cu referire la fostul primar si actual ministru al Economiei, Adriean Videanu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News