USL ar putea decide, luni, daca se retrage din Parlament

Vineri, 02 Decembrie 2011, ora 19:42 4919 citiri
Foto: Arhiva

Uniunea Social Liberala va decide, luni, ce masuri va adopta pentru a se opuna comasarii alegerilor, printre alternative numarandu-se si retragerea din Parlament.

"Luni vom discuta si ideea de comasare a alegerilor si vom incerca sa luam decizia cea mai eficienta", a afirmat liderul PNL, Crin Antonescu, vineri seara.

In cadrul unei interventii telefonice la Antena 3, Antonescu a precizat ca USL nu poate lupta singura impotriva Puterii, avand in vedere ca nu are numarul necesar de voturi.

"Noi nu avem cai pentru a bloca aceasta lege, cred ca si o reactie a societatii civile ar putea sa inhibe acest demers al puterii. Daca societatea nu reactioneaza, iar noi ne retragem din Parlament, nu se va intampla nimic. Daca societatea va reactiona, am putea avea alegeri anticipate", a spus Antonescu, la Antena 3.

In viziunea liderului PNL, atunci cand PDL si UDMR au "negociat" voturile in urma carora Vasile Blaga a devenit presedinte al Senatului, faptul ca Uniunea a primit Secretariatul General al Guvernului a fost numai "un pretext".

"Am convingerea ca in urma cu cateva zile UDMR s-a inteles cu PDL pe faptul ca Legea electorala trebuie sa ramana aceeasi si numarul parlamentarilor sa ramana acelasi", a spus Crin Antonescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News