Un cutit in spatele lui Antonescu (Opinii)

Luni, 30 Decembrie 2013, ora 07:35
9328 citiri
Un cutit in spatele lui Antonescu (Opinii)

"Romanii l-au putut vedea pe Crin Antonescu incheind anul razand cu Traian Basescu la Cotroceni", se auzea o voce la Antena 3, sambata seara, intr-o emisiune dedicata macelaririi mediatice a presedintelui PNL.

Fenomenul asta se intampla de cateva saptamani incoace - PSD si aliatii isi infig cutitele in Antonescu. Si se va intampla si dupa Anul Nou, doar ca atacurile vor fi mult mai consistente, "pe steroizi".

La asta s-a ajuns - sa sugerezi ca seful liberarilor "ar fi pe mana" cu Basescu pentru ca a ras la ce a spus seful statului la Cotroceni, la ceremonia de depunere a juramantului pentru CCR a lui Toni Grebla.

E ca in filmele mafiote in care unul face toate treburile murdare pentru un sef mafiot, ii tine partea, lupta pentru el, iar la sfarsit mafiotul il impusca in cap. Asta a patit Crin Antonescu din partea lui Dan Voiculescu. Rasplata binemeritata pentru liberal, daca tinem minte cum a atacat el procurorii, judecatorii, raul, ramul contra sprijinului trustului Intact.

Adevarul e ca ei nu prea au ce sa-i reproseze lui Crin Antonescu, care a fost soldatul cel mai credincios al anti-basismului. Asa ca strategii PSD s-au gandit la ceva demn de Orwell - sa spuna ca anti-basistul Antonescu e de fapt basist. Asa cum Ministerul Iubirii se ocupa cu tortura in cartea "1984". E clar acum ca USL se rupe si PSD va avea candidat la prezidentiale?

Nu vreau sa-l apar pe Antonescu, e un lider fara principii, dar e de-a dreptul absurd. Poate Ponta ar putea fi acuzat de intelegere cu Basescu. Nu a semnat el pactul de coabitare? Nu a propus el procurorii, incalcand, batandu-si joc de "prima porunca" a "religiei" useliste, care spunea ca procurorii lui Basescu fac politie politica? Pai si atunci ce faci, ii numesti din nou? Antonescu nu a facut nimic asemanator.

Strategia PSD - Crin, atacat la "sondaje"

Ati vazut cat de multe sondaje a scos pe piata in ultimul timp CSCI, "firma de casa" a PSD? Culmea (sau nu), in toate Crin Antonescu era pus la pamant, implicit.

Sa nu ne lasam pacaliti si sa credem ca sondajele astea sunt doar niste sondaje nevinovate si extrem de precise, aparute din intamplare. Sunt platite de Fundatia Multimedia, a consultantilor politici ai PSD, iar rolul lor e de a arata ca Antonescu: 1. E prea slab sa ajunga presedinte 2. Are blat cu Basescu. Ce rol ar avea, altfel, intrebarile "inveninate" puse, daca PSD considera ca USL se mentine si Crin Antonescu e tot candidatul Uniunii la prezidentiale?

Toate micile piedici, atacuri si capcane vor continua. Toate cu scopul de a-l decredibiliza pe Antonescu. Scopul PSD. Si al lui Dan Voiculescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#PSD atacuri Antonescu, #Antonescu Antena 3 Basescu , #Victor Ponta