Udrea: Crin Antonescu este suparat pentru ca i-am luat rezervarea de la coafor

Vineri, 29 Mai 2009, ora 20:20 3132 citiri
Foto: Realitatea Tv

Simtindu-se vizata de atacul la adresa "pipitelor" lansat vineri de liderul PNL Crin Antonescu, ministrul Turismului Elena Udrea a spus ca liberalul este suparat pe ea pentru ca i-a luat rezervarea la coafor.

"Am inteles ca presedintele PNL Crin Antonescu are o suparare pe mine. Cred ca i-am luat rezervarea de la coafor. Eu sunt un ministru ocupat, care incearca sa se faca remarcat prin ceea ce face. Crin Antonescu a fost si el ministru, dar a trebuit sa verific informatia ca sa fiu sigura", a spus Udrea, citata de Realitatea Tv.

Crin Antonescu a atacat-o vineri pe Elena Basescu pentru declaratiile sale privind legalizarea drogurilor usoare cum ar fi marijuana, spunand ca este o pipita ajunsa vedeta.

"Domnisoara Elena Basescu le promite romanilor legalizarea drogurilor. Asta lipseste in tara asta! Asta e calea fericirii pentru romani! Asta trebuie sa faca oamenii care raman fara serivicii! Sa ia niste droguri usoare. Le da domnisoara Elena Basescu. Atata ne mai lipseste in Romania! Legalizarea drogurilor", a spus presedintele PNL.

A.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News