Tariceanu: Remanierea o fac eu, daca si cand vreau

Sambata, 13 Octombrie 2007, ora 15:451726 citiri
Tariceanu: Remanierea o fac eu, daca si cand vreau

Premierul Tariceanu a declarat sambata, in replica la declaratiile liderilor liberali Norica Nicolai si Crin Antonescu, care au propus remanierea Guvernului, ca acesta decizie nu poate fi luata decat de primul ministru si ca el nu considera ca este nevoie de remaniere in acest moment.

"Remanierea o decide prim-ministrul cand considera si cu cine considera. Nu consider in acest moment ca este nevoie de o remaniere", a declarat Tariceanu, la Iasi, raspunzand unei intrebari adresate de ziaristi.

Nici ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, nu este de acord cu o eventuala remaniere, apreciind ca nu se poate face o evaluare obiectiva a ministrilor intr-o perioada mai mica de sase luni.

Ludovic Orban a afirmat ca nu este de acord cu declaratiile colegilor sai Crin Antonescu si Norica Nicolai, care au declarat joi si vineri ca se impune o remaniere a guvernului.

Este important in cadrul unei echipe guvernamentale, in afara de coeziune si constanta. Ca sa fii ministru nu e lucru simplu. (...) Nu poti sa lasi un om sa se specializeze, sa patrunda in probleme, sa vina cu solutii sau sa accelereze realizarea obiectivelor din programul de guvernare ca apoi sa-l trimiti la plimbare", a declarat Ludovic Orban.

El a luat apararea colegilor sai care s-au declarat in favoarea remanierii, spunand ca declaratiile sunt cauzate de presiunea care se exercita asupra PNL. E si o presiune extrem de mare asupra PNL care se exercita din toate partile. Basescu, PD, PSD, DNA, servicii. De multe ori in anumite contexte se mai scapa anumite declaratii".

- Crin Antonescu si Norica Nicolai cer remanierea Guvernului

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News