Senator PNL: Ponta e Nicu Ceausescu de moda noua. Liberali, iesiti din transee!

Vineri, 14 Martie 2014, ora 19:50
3193 citiri
Senator PNL: Ponta e Nicu Ceausescu de moda noua. Liberali, iesiti din transee!
Foto: ebihoreanul.ro

Senatorul PNL Cristian Bodea a postat pe blog o scrisoare deschisa adresata colegilor liberali in care isi exprima sustinerea pentru Crin Antonescu desi se declara "socat" de faptul ca acesta sustine ca liberalii nu se pot compara cu pesedistii.

"M-a socat declaratia facuta de Crin Antonescu la Valcea: 'Noi, liberalii, nu putem rivaliza cu acest aparat urias pe care il are PSD'. Poftiiiim?!...Ei bine, nu sunt de acord cu asa ceva... Mai mult, nu vreau sa mai aud asta din gura celui ce este presedintele meu de partid, cel ce va fi, in cateva luni, presedintele Romaniei!", scrie Cristian Bodea pe blog.

Senatorul dezvaluie in scrisoarea adresata liberalilor ca un coleg din Sud i-ar fi spus ca nu poate merge prin sate ca "ii ia lumea la bataie pe cei care nu sunt pesedisti".

"Intr-atat sunt de 'indoctrinati' prin acele zone de saracie lucie. E si normal, pentru ei PSD e PCR doi... Si care este de fapt, diferenta? Socialistii lui Ponta ii tin in intuneric politic cu un colt de paine si un sac de minciuni electorale. La fel ca si comunistii lui Nicu Ceausescu...", comenteaza Bodea.

Liberalii iesiti de la guvernare, ca si catelul intarcat

Acesta recunoaste ca dupa ruperea USL, "aparatul" PNL e demoralizat. "Primarii si presedintii de consilii judetene se simt ca si catelul intarcat. Sunt frustrati ca au fost scosi de la guvernare, ca au ramas fara bani, ca nu mai sunt puternici, ca sunt ai nimanui. Bocesc toti ca la inmormantare, prin filiale... Si dau toti vina pe Crin Antonescu", admite el.

Totodata, el ii trezeste pe liberali la realitate reamintindu-le ca n-au primit banii ceruti de la Guvern.

"Asa greu e de inteles ca Guvernul Ponta a fost, este si va fi falit?! Si ca premierul asta guraliv nu are nici o idee decenta pentru a produce mai multi bani, in afara de mulgerea poporului prin taxe?! Ce ati pierdut atunci, dupa ce comori plangeti?! Treziti-va! S-a dus baba cu colacii guvernamentali! De prin 2008...", comenteaza el.

Pe cine puneti in locul lui Crin Antonescu?

Cristian Bodea respinge solutia unui Congres extraordinar la care sa i se ceara socoteala lui Crin Antonescu.

"Bine, desteptilor, si pe cine puneti voi in locul lui, in mijlocul lui august?! Dar sa imi iasa presedinte de tara, nu sa ma duca iar sluga la Ponta, ca asta poate sa o faca si Tariceanu... Ludovic Orban?! Dupa ce l-ati lasat atata timp in umbra, faceti din el 'locomotiva' de prezidentiale peste noapte?!... Klaus Johannis?! Vor vota majoritatea romanilor un neamt ca presedinte al Romaniei?! Poate daca vreti sa il faceti pe Ponta presedinte din primul tur... Altii?! Chitoiu, Stroe, Tariceanu?! Da, daca va e drag ciolanul si va mai incredeti in tradatori...", le mai transmite el colegilor de partid.

Cristian Bodea vede doar doua solutii posibile: "Ori luptam pana la capat, ori ne lasam de politica!"

"Acum e momentul decisiv pentru liberali! Daca nu ne dovedim puternici in 2014, vor trece cateva cicluri electorale pana cand romanii vor mai avea incredere in seriozitatea si maturitatea noastra. Sa fie clar!... PNL nu mai poate sa aspire doar la 20%! PNL trebuie sa castige presedintia Romaniei! PNL trebuie sa dea urmatorul comisar european al Romaniei! PNL trebuie sa puna viitorul premier al Romaniei! PNL trebuie sa devina pana la alegerile din 2016 un partid de 30%! Acesta este proiectul pe care trebuie sa ni-l asumam, acum, azi! Romania trebuie sa fie liberala in 2016!", se arata el increzator.

"Am facut revolutie sa traim in Romania Socialista?"

Un alt atac este lansat la adresa premierului Ponta.

"Gata cu socialismul, am avut destul pe vremea comunistilor. De aceea am facut o revolutie, ca sa traim si in 2014 in Romania Socialista?! Realizati ca asta se intampla azi?!... Victor Ponta, acest Nicu Ceausescu de moda noua, nu are voie sa mai guverneze tara. Si-a dovedit intr-un an tendintele dictatoriale si fanfaronada", mai spune Cristian Bodea, cerandu-le liberalilor sa fie "mai puternici ca si socialistii", sa iasa din transee ca "sa asaltam, impreuna, reduta ocupata de socialisti!".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Cristian Bodea scrisoare liberali, #senator PNL Ponta Ceausescu, #Bodea Antonescu presedinte PNL , #presedinte PNL