Sase ministri liberali, in pericol sa-si piarda scaunul

Sambata, 13 Octombrie 2007, ora 13:212795 citiri
Sase ministri liberali, in pericol sa-si piarda scaunul

In sedinta Biroului Permanent Central de luni, vicepresedintii PNL Crin Antonescu si Norica Nicolai vor propune ca fiecare membru liberal al Executivului sa fie supus votului de incredere al conducerii PNL, au declarat, pentru "Cotidianul", surse liberale.

Paul Pacuraru, Tudor Chiuariu, Eugen Nicolaescu, Cristian Adomnitei, Cristian David si Mihai Voicu ar fi pe "lista neagra". "Primii doi ar trebui remaniati pentru ca dosarele DNA le atarna ca niste pietre de moara, Nicolaescu si Adomnitei pentru ca domeniile lor sunt desfiintate de presa, David pentru ca nu s-a impus si ministerul este condus practic tot de Blaga si Voicu pentru lipsa de vizibilitate", a explicat sursa citata.

In cadrul emisiunii "100%" de pe Realitatea TV, Crin Antonescu a afirmat ca "trebuie sa discutam serios, in BPC, inclusiv despre remaniere", iar vineri Norica Nicolai a declarat, pentru NewsIn, ca "actualul Cabinet trebuie remaniat si modul sau de functionare trebuie regindit".

Premierul Tariceanu declara imediat dupa motiune ca "o eventuala remaniere nu se anunta, ci se face". Declaratiile publice facute de Antonescu si Nicolai contrazic intr-un fel linia de procedura trasata de premier si se pune intrebarea ce urmaresc cei doi vicepresedinti.

- Crin Antonescu si Norica Nicolai cer remanierea Guvernului
- Crin Antonescu: Tariceanu a gresit

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News