Revine Crin Antonescu la sefia PNL? Ce spune Mircea Quintus

Luni, 17 Noiembrie 2014, ora 16:19
12194 citiri
Revine Crin Antonescu la sefia PNL? Ce spune Mircea Quintus
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a vorbit, luni, despre ce rol ar mai putea juca Crin Antonescu in conducerea partidului.

Quintus a spus ca Antonescu ar fi avut cele mai mari sanse sa devina liderul PNL dupa investirea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte, daca nu s-ar fi izolat, potrivit B1 TV.

"Daca ar fi sa se aleaga Crin presedinte, nu prea are nicio legatura presedintele de partid cu presedintele tarii. Daca Antonescu ar fi avut o alta atitudine, era sigura prezenta si sansa lui la functia de presedinte al partidului.

Acum nu stiu care e parerea colegilor mei. Eu raman prieten cu Crin Antonescu asa cum am ramas, din pacate, si cu Calin Popescu Tariceanu. E greu sa apreciez daca, dupa atitudiea lui de izolare, poate acum sa intruneasca un scor care sa il aduca in fruntea partidului", a detaliat presedintele de onoare al PNL.

Liberalul s-a aratat foarte multumit de rezultatele obtinute de Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale, adaugand ca intotdeauna a crezut in sansele acestuia de a fi ales presedinte al Romaniei.

Antonescu, despre sustinerea in turul al doilea: Nu e o duminica vesela

Crin Antonescu a absentat de pe scena politica in ultima perioada, fiind mai vocal cu cateva zile inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Totusi, fostul sef al PNL nu a declarat ca il sustine pe Klaus Iohannis, ci a spus ca "pentru destui oameni, printre care ma numar, nu e o duminica vesela (16 noiembrie-n.red.) " si ca ar fi rau pentru Romania ca Victor Ponta sa iasa presedinte.

Noi rezultate oficiale de la BEC: Iohannis 54,50% - Ponta 45,49%

Biroul Electoral Central (BEC) a anuntat luni dimineata ca, dupa numararea voturilor din 99,07% dintre sectii, a reiesit urmatorul rezultat: Klaus Iohannis a obtinut 54,50% dintre sufragii, iar Victor Ponta 45,49%.

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale de duminica a fost de 64,10%, adica peste 11,6 milioane de persoane.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Quintus Antonescu, #Quintus Antonescu sefie PNL, #Quintus Iohannis , #PNL
Comentarii