Norica Nicolai: Implicarea lui Antonescu in dezbatere ii va aduce un plus de imagine

Sambata, 14 Noiembrie 2009, ora 18:05878 citiri
Norica Nicolai: Implicarea lui Antonescu in dezbatere ii va aduce un plus de imagine

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai a declarat, sambata, la Vaslui, ca toata camapania electorala de pana acum a constat doar in actiuni simulate si ca implicarea lui Crin Antonescu in dezbaterea de la Cluj cu Traian Basescu ii va aduce liderului PNL un plus de imagine.

"Basescu si Geoana sunt buni prieteni, sunt de fapt ultimele ramasite ale comunistilor. Campania electorala s-a desfasurat fara dueluri intre candidati pana acum. Adevaratul luptator, care s-a implicat direct in batalie este Crin Antonescu. Acesta lucru ii va aduce un plus de imagine", a afirmat Norica Nicolai.

La randul sau, vicepresedintele PNL Varujan Vosganian, a afirmat, in cadrul unui miting la Vaslui de la care a lipsit Crin Antonescu, desi initial si-a anuntat participarea, ca Traian Basescu si Mircea Geoana sunt urmasii lui Ceausescu si nu fac altceva decat sa mimeze o lupta adevarata.

"Unde esti tu Silviu Brucan, care ai spus ca dupa 20 de ani scapam de tranzitie? Traian Basescu si Mircea Geoana, cei care doreau o dezbatere, sunt nepoteii lui Ceausescu, se invitau unul pe altul la Cluj.

Asa se incheie o perioada de tranzitie in opinia lor, care, de fapt, nici nu a inceput inca. Acesta este motivul pentru care Crin Antonescu a facut ceea ce trebuie, s-a implicat direct in aceasta disputa, chiar cu pretul de a ne crea noua amaraciune pentru ca nu a putut fi prezent la Vaslui", a declarat Varujan Vosganian.

Acesta a facut referiri si la tema dezbaterii propuse.

"Interesant este ca tema era, nici mai mult nici mai putin, economie si educatie. Cei doi candidati, Basescu si Geoana, nu inteleg nimic din ce trebuie sa faca un presedinte. Presedintele nu este nici diriginte, nu face curricula scolara, nici nu diminueaza impozite, pentru ca el nu este, ca in SUA, prim-ministru. Un presedinte discuta despre destinul poporului, despre respectul fata de cetatean", a mai spus Varujan Vosganian.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News