Liberalii il vor inapoi pe Antonescu in fruntea PNL - infiinteaza si un ONG pentru asta

Joi, 21 Mai 2015, ora 19:37
6374 citiri
Liberalii il vor inapoi pe Antonescu in fruntea PNL - infiinteaza si un ONG pentru asta

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu este dorit inapoi in fruntea partidului, in sensul acesta urmand a se infiinta un ONG, duminica, ce are menirea convingerii acestuia sa se intoarca.

Evenimentul va avea loc la Hotel Royal, din Bucuresti, iar ONG-ul va fi lansat de liberali care sunt apropiati de fostul presedinte al Senatului, scrie site-ul Breaking News 24.

Numele ONG-ului va fi Asociatia "Clubul Liberal Ion C. Bratianu 1875", iar printre cei care au fost atrasi se numara si deputatul Radu Zlati, in timp ce presedinte provizoriu al organizatiei va fi fostul deputat PNL din perioada 1999-2000 George Serban.

Acesta a precizat ca actele au fost deja depuse la tribunal pentru a se inregistra ONG-ul.

"Scopul acestui club, a carui lansare este, nu intamplator, la 24 mai, este sa militeze pentru pastrarea identitatii politice a PNL, a acelui partid fara de care Romania moderna n-ar fi existat. Sloganul meu personal, pe care l-am ales cand m-am alaturat acestui proiect, este 'Partidul National Liberal exista!'.

Plecand de la ideea ca scopul acestui club este apararea identitatii PNL, ne putem imagina o cetate care este aparata, atat in interiorul cit si in exteriorul zidurilor ei, atat de dusmani aflati in exteriorul dar si de cei aflati in interiorul cetatii. (...) Dar, niciodata, clubul nu va actiona impotriva PNL, a carui identitate politica vrea sa o apere", a spus Serban.

Acesta a mentionat ca Asociatia se opune fuziunii cu PDL, precizand ca aceasta inca mai este reversibila.

"Nu se poate vorbi despre un rol al lui Crin Antonescu in aceasta asociatie. Desi, in ceea ce ma priveste, as dori sa fie alaturi de noi. Au mai existat si chiar exista astfel de cluburi, asociatii, legate direct sau indirect de PNL", a mai precizat fostul deputat.

De asemenea, sursa citata precizeaza ca Antonescu a fost invitat la evenimentul de duminica si nu a respins aceasta idee.

Antonescu, la aniversarea PNL: Foarte probabil e ultima oara cand ma adresez unei adunari liberale

Fostul presedinte PNL a declarat, insa, miercuri seara, cu ocazia evenimentului de aniversare a 140 de ani de existenta a partidului, de la Opera Romana, ca "foarte probabil este ultima oara cand ma adresez unei astfel de adunari liberale".

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#ONG Antonescu PNL, #ONG Crin Antonescu liberali , #presedinte PNL