Ipoteza restructurarii Guvernului, confirmata de Crin Antonescu

Joi, 07 Februarie 2008, ora 20:031698 citiri
Ipoteza restructurarii Guvernului, confirmata de Crin Antonescu

Vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, a confirmat, joi, ipoteza conform careia Norica Nicolai ar putea ajunge, totusi, in functia de ministru al Justitiei, in urma trecerii candidaturii ei prin Parlament, in cadrul unei restructurari guvernamentale.

"Exista o varianta si cu Norica Nicolai. Exista varianta ca pe o formula de restructurare a Guvernului, prin Parlament, premierul sa vina cu Norica Nicolai la justitie", a declarat, la Realitatea Tv, Crin Antonescu.

Antonescu a afirmat ca liberalii au mai multe solutii pentru portofoliul justitiei, fara insa a le preciza, in urma deciziei Curtii Constitutionale de a bloca candidatura Noricai Nicolai.

Totusi, vicepresedintele PNL a admis ca decizia de joi a Curtii a scos-o din "carti" pe Nicolai si ca PNL nu isi face un scop in sine din a o aduce pe aceasta in Guvern.

"Prezenta Noricai Nicolai in Guvern nu a fost nicioadata un scop in sine, nici pentru Norica Nicolai si nici pentru Partidul National Liberal", a afirmat Antonescu.

Antonescu a comentat ca decizia Curtii este "contradictorie, caraghioasa si aberanta" si ca vine ca un comenatariu la afirmatia "imprudenta" a presedintelui Traian Basescu care a spus ca nu o va numi niciodata pe Norica Nicolai in fruntea justitiei.

Unii liberali intentioneaza sa ii propuna premierului Tariceanu sa apeleze la trecerea candidaturii Noricai Nicolai prin Parlament, in cadrul unei restructurari guvernamentale.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News