De ce se teme Crin Antonescu de Dan Diaconescu (Opinii)

Luni, 03 Octombrie 2011, ora 08:54
6084 citiri
De ce se teme Crin Antonescu de Dan Diaconescu (Opinii)

La mai bine de sase luni de la infingerea in solul democratiei a pietrei de temelie a Uniunii Social Liberale, arhitectii acesteia sunt nevoiti sa constate un adevar crud: edificiul electoral nu reuseste sa sara peste procentele insumate ale PSD si PNL, daramite sa creasca vertiginos, dupa cum au fost puse ursitoarele sa cante.

Si asta in ciuda faptului ca economia sufera de constipatie din cauza crizei si a lipsei de masuri de natura sa o stimuleze, deoarece Puterea n-a avut resurse decat sa incerce sa reduca deficitul bugetar. Nici saracia la care au fost abonati romanii n-a avut consecinte electorale semnificative pentru USL, si nici faptul ca PDL a promovat in functii publice incompetenti si a incredintat lucrari de investitii unor firme de casa.

Mai nou, pe coridorul luptei impotriva lui Traian Basescu s-a inscris Dan Diaconescu, care rupe, putin cate putin, din segmentul nehotaratilor meniti, dupa calculele lui Crin Antonescu si Victor Ponta, sa se alature miscarii de demolare. Dar socoteala n-a tinut.

Pentru stomacul presedintelui PNL, deranjul e mare. "Romanii nu au nicio alternativa in afara de aceasta Uniune a partidelor noastre, cu bune si cu rele. Nu am pretins niciodata ca suntem albe sau albi ca zapada, feti-frumosi sau scufite rosii. Acestia suntem. Nu sunt altii si noi trebuie sa facem in asa fel incat sa dam sa dam romanilor lucrul de care au neaparata nevoie daca vor sa mai traiasca si vrem sa mai traim intr-o tara libera (...)", a afirmat Crin Antonescu la o intalnire cu primarii si parlamentarii USL din Suceava.

In traducere: stiu ca sunt unii care pretind ca edifica A Treia Cale, dar acest culoar nu exista, noi suntem speranta!

Insa daca de numele Uniunii Social Liberale se mai leaga si alte initiative ca asta cu inscrierea la facultate a picatilor de la bacalaureat, pentru ca ulterior sa reuseasca sa promoveze examenul, imi permit o prognoza: "speranta" nu moare ultima.

Doar daca, in conformitate cu nerozia respectiva, copiii vor fi inscrisi la facultate inca de pe olita si la anul se va da o derogare de la Constitutie astfel incat sa poata vota si cei care termina patru clase, pentru ca pot fi considerati absolventi ai scolii doctorale. Desigur ca va trebui ca, la universitati, spatiile destinate bicicletelor sa fie largite, ca sa incapa tricicletele, insa atata bai sa fie!

Pe aceeasi filosofie mergand, USL ar putea fi desemnata castigatoare a alegerilor fara sa mai mearga lumea la urne, urmand ca Biroul Electoral Central sa consemneze fenomenul in timp, cand Victor Ponta va ajunge in Formula 1, iar Crin Antonescu va reusi sa se tunda si sa mearga dimineata la serviciu.

Inca doua, trei povesti ca asta, si voi putea sa spun "bun venit, Dan Diaconescu"!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Crin Antonescu Dan Diaconescu, #alegeri Antonecu Diaconescu , #PNL