Crin Antonescu: Victor Ponta a inceput sa se fofileze

Duminica, 31 Mai 2015, ora 08:29 4862 citiri
Foto: Facebook/Crin Antonescu

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a lansat un atac dur la adresa lui Victor Ponta, afirmand ca premierul "se fofileaza"in ceea ce priveste modificarea legislatiei penale.

"Cei din PSD, si Victor Ponta este principalul vinovat de acest lucru, au inceput sa se fofileze (...) Dupa parerea mea, Victor Ponta greseste si are o atitudine politiceste imorala. A vrut sa treaca legea amnistiei cand era la mii de kilometri distanta, vrea sa modifice Codul Penal punand cativa oameni, sigur, poate nu cei mai recomandati, sa faca aceste modificari", a declarat Crin Antonescu, sambata seara, la B1Tv, potrivit Evenimentul Zilei.

Crin Antonescu a mai afirmat ca este deplasata agitatia care cuprinde unele persoane "pentru ca niste parlamentari pun in discutie modificarea unor legi".

"N-are curajul sa-si asume si sa spuna clar ceea ce eu am spus, atunci cand eram in pozitiile respective. Este cu totul deplasat scandalul, agitatia, istericalele, pardon de cuvant, care-i cuprind pe unii pentru ca niste parlamentari pun in discutie modificarea unor legi. Indiferent care. E dreptul lor", a spus fostul presedinte PNL.

Crin Antonescu a precizat ca "fofarlica asta incepe sa-l caracterizeze pe Victor Ponta in momente-cheie".

"Cred ca este principalul impediment ca Victor Ponta, altfel nu lipsit de calitati, sa urce o treapta mai sus ca om politic", a mai declarat Antonescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii