Crin Antonescu: USL nu s-a facut nici pentru Patriciu nici pentru Basescu

Sambata, 12 Februarie 2011, ora 17:49
2664 citiri
Crin Antonescu: USL nu s-a facut nici pentru Patriciu nici pentru Basescu
Foto: Antena 3

Crin Antonescu, liderul Partidului National Liberall, a declarat sambata ca Uniunea Social Liberala nu s-a facut nici pentru Dinu Patriciu, nici pentru Traian Basescu, nefiind nici o constructie politica cu doctrina social-liberalista.

Crin Antonescu a negat ca la realizarea uniunii PNL-PC-PSD ar fi participat si omul de afaceri Dinu Patriciu.

"Dinu Patriciu nu are niciun fel de legaturi cu constituirea Uniunii si USL nu s-a facut ca sa ii placa lui Traian Basescu sau lui Dinu Patriciu, s-a facut ca sa corespunda asteptarii a milioane de romani", a declarat liderul PNL, pentru Antena 3.

Liderul PNL a fost prezent, sambata, la Gala Premiilor Tineretului National Liberal si a fost rugat de jurnalisti sa comenteze declaratiile lui Dinu Patriciu, care a afirmat ca nu crede in socio-liberalism.

"Nu stiu daca Dinu Patriciu s-a referit la aceasta uniune. Daca vorbea despre social-liberalism in ceea ce priveste USL, a gresit adresa, n-a fost atent sau nu stie despre ce vorbeste, pentru ca USL si niciunul din liderii sai nu a vorbit despre social liberalism. Este o uniune a socialilor-democrati si a liberalilor, pentru ca reuneste doua partide cu doua doctrine diferite. (...) Vom face un program comun, care nu se revendica insa din social-liberalism", a declarat Crin Antonescu.

In ceea ce priveste apropierea omului de afaceri Dinu Patriciu de PNL, Crin Antonescu spune ca acesta nu ar putea sa "dea o lovitura de imagine PNL", pentru ca "nu se inscrie in corul prietenilor Palatului Cotroceni".

"Uniunea are o forta care nu poate fi afectata de declaratia unuia sau a celuilalt si imaginea noastra nu poate fi afectata decat de propriile noastre greseli, pe care speram ca nu le vom face", a declarat Crin Antonescu.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Crin Antonescu, #Antonescu Patriciu USL, #Antonescu Dinu Patriciu , #Traian Basescu
Comentarii
Poza fuego
fuego
rank 2
Ai dreptate repetentule. Patriciu a incuiat magazia cu bani!!! Si apoi, este prieten cu Tarliceanu, tu, nu. La Vantu ai primit cu tifla, el este prieten cu Geoana, Tonta, nu. De unde bani pentru datorii? De la romani!!! Deci : jos Guvernul?