Crin Antonescu: Uniunea Social Liberala este marea speranta a romanilor

Marti, 05 Iunie 2012, ora 07:51 2541 citiri

Presedintele PNL, Crin Antonescu, aflat luni in municipiul Calarasi, la un miting de sustinere a candidatilor USL la primarie si Consiliul Judetean, a afirmat ca Uniunea este marea speranta a romanilor, indemnandu-i pe cei prezenti sa-si spuna "cuvantul" si sa dea o "sentinta ferma si clara pentru Calarasi si pentru Romania" la alegerile din 10 iunie.

"Astazi peste tot in tara, peste tot unde am fost si am fost aproape in toata tara, Uniunea Social Liberala este marea speranta a romanilor asa cum este si speranta dumneavoastra. Nu vom insela aceasta speranta. Fiti alaturi de noi si vom fi pana la capat alaturi de dumneavoastra toti", a spus Crin Antonescu.

Alegeri Locale 2012

Algeri Calarasi 2012

El le-a explicat celor cateva mii de membri si sustinatori ai USL prezenti la mitingul organizat pe platoul din fata Prefecturii Calarasi ca atat el, cat si Victor Ponta, presedintele PSD, sunt "membri ai echipei" George Raducu Filipescu si Daniel Stefan Dragulin, candidatii USL pentru sefia Consiliului Judetean si, respectiv, Primariei Calarasi si vor fi alaturi de ei atat acum, cat si dupa ce acestia vor castiga alegerile.

"Sunt aici ca sa stiti cu totii si sa le spuneti tuturor, si celor care nu sunt acum aici, ca eu, Crin Antonescu, ca si Victor Ponta, primul-ministru al Romaniei, suntem membri ai echipei lui Filipescu si a lui Dragulin. Suntem alaturi de ei, cerandu-va votul pentru ei si vom fi alaturi de ei si dupa ce vom castiga. Sunt ani de zile de cand sunt ca prieten si coleg alaturi de Raducu Filipescu si de cand el este alaturi de mine. Stiu de unde a pornit Raducu Filipescu atunci cand a avut curajul sa schimbe soarta judetului Calarasi si voi fi inainte eu si tot Guvernul Romaniei alaturi de presedintele vostru, Raducu Filipescu. Il cunosc de multi ani pe Daniel Dragulin si va spun este un om cinstit, ca e un om in care cred, ca e un om puternic, ca e un om curajos, ca e un om devotat. El merita ca impreuna cu Raducu Filipescu sa conduca acest oras", a sustinut liderul liberalilor.

Totodata, Crin Antonescu le-a reamintit tuturor celor prezenti ca actualul primar al municipiului Calarasi, Nicolae Dragu, candidatul Aliantei Popular Crestine (PDL-UNPR-PNTCD) Calarasi pentru un nou mandat la primarie, a "tradat" trecand de la PNL la PDL.

"Cand Traian Basescu va taia salariile, cand Traian Basescu va taia pensiile, cand Traian Basescu va lasa fara locuri de munca si va spunea sa plecati in alta tara daca nu va place, cand va spunea toate astea, primarul Nicolae Dragu a trecut de partea lui Basescu si v-a tradat. Astazi este cazul sa-i spuneti lui Nicolae Dragu sa se duca sa-l voteze Basescu, nu dumneavoastra. Dumneavoastra il aveti pe Daniel Dragulin.

Mai sunt cateva zile care mai trebuie folosite ora cu ora intr-o batalie care e inca foarte grea, e batalia impotriva minciunilor, e batalia impotriva diversiunilor, e batalia impotriva modului in care incearca sa va pacaleasca din nou ascunzandu-se, acum nu mai sunt portocalii, acum nu-i mai cheama PDL, acum nu mai sunt cu Basescu, acum nu mai sunt cu Boc, nu mai sunt cu Udrea, dar dumneavoastra, care ati suferit, trebuie sa nu va lasati pacaliti si ca sa nu va lasati pacaliti aveti o singura sansa: ea se numeste Uniunea Social Liberala, ea se numeste Filipescu, ea se numeste Dragulin", a afirmat presedintele PNL.

El i-a indemnat pe oameni sa se prezinte la vot duminica pentru a decide viitorul judetului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News