Crin Antonescu spune cum a votat la referendum si crede ca Dragnea nu are de ce sa-si dea demisia

Luni, 08 Octombrie 2018, ora 23:27 13775 citiri
Foto: Hepta.ro / Arhiva, 2012

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, luni seara, ca esecul referendumului de la sfarsitul saptamanii trecute nu este motiv de demitere a guvernului, el adaugand ca nici presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu trebuie sa isi dea demisia din aceasta cauza.

Totodata, Crin Antonescu a precizat ca el a votat pentru modificarea Constitutiei solicitata de semnatarii initiativei Coalitiei pentru Familie si ca nu crede ca s-ar fi intamplat ceva rau daca acest referendum ar fi fost validat.

"Nu stiu cine a vandut referendumul, nu stiu cine l-a cumparat. Daca ar fi trecut referendumul, nu s-ar fi intamplat nimic rau, din punctul meu de vedere. Eu am votat pentru.

Domnul Tariceanu s-a dus la Bruxelles cu problema protocoalelor si s-a intors cu problema referendumului. Dar nu cred ca din cauza Bruxelles-ului a esuat referendumul. Unii au vorbit despre casatoria dintre om si capra, altii despre casatoria dintre femeie si cocos, unii au crezut ca e o manevra de-a lui Dragnea.

Esecul referendumului nu e motiv de demitere a unui guvern, sunt multe alte motive pentru demitere. Din functia de presedinte al unui partid, de exemplu al PSD, nu se pleaca atunci cand vor opozantii sau oamenii, ci cand vrea partidul. Dragnea nu trebuie sa isi dea demisia din cauza esecului referendumului", a declarat Crin Antonescu, intr-o interventie telefonica la Romania TV.

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, duminica seara, ca formatiunea sa cere demisia acestui guvern pentru ca "a aruncat 40 de milioane de euro pe o fantasma".

De asemenea, presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat ca motivul principal pentru care oamenii nu au venit la vot este "confiscarea acestui referendum de catre Liviu Dragnea".

Crin Antonescu a revenit brusc in viata politica, dupa o absenta de cativa ani, si vrea sa candideze la alegerile europarlamentare pe listele PNL, in vreme ce sotia sa, Adina Valean, care este de 11 ani eurodeputat, nu va mai candida.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News