Crin Antonescu: Nu am nicio intelegere cu mogulii, e doar un bluf al lui Basescu

Duminica, 21 Noiembrie 2010, ora 23:05
4489 citiri
Crin Antonescu: Nu am nicio intelegere cu mogulii, e doar un bluf al lui Basescu

Crin Antonescu, presedintele PNL, a negat ca ar avea vreo intelegere cu patronii principalelor doua televiziuni de stiri din tara, Realitatea Tv si Antena3, aratand ca asa-zisa sustinere pe care i-ar acorda-o Dan Voiculescu si Sorin Ovidiu Vintu a fost doar "un bluf al lui Traian Basescu".

"Nu am nicio intelege cu Partidul Conservator sau cu Dan Voiculescu, desi nu vad de ce ar fi vreo problema daca as avea. PC e un partid mult mai onorabil decat PD-L. Dar nu am si nu am avut nicio intelegere cu mogulii, e doar un bluf al lui Basescu", a declarat Antonescu, duminica seara, la Realitatea Tv.

Liderul liberal a aratat ca faptul ca in Romania nu se mai intampla nimic bun de mult timp este un semn clar ca presedintele Traian Basescu trebuie sa plece de la Cotroceni.

"A mai trecut o zi fara ca in tara asta sa se intample nimic, nimic bun. Romania este prizoniera mai multor crize, iar crizele adevarate vin din launtrul nostru", a spus Antonescu.

Intrebat de moderatorul emisiunii de ce a dezvoltat aceasta adevarata obsesie pentru suspendarea lui Traian Basescu, liderul PNL a raspuns tot cu o intrebare: "Ati avut vreodata gandaci in casa sau un geam spart? Si n-ati dezvoltat o obsesie pana nu ati rezolvat problema aia, pana nu ati schimbat geamul?".

Incurajati-ma, am nevoie de incurajare

Intrebat de ce oameni cu experienta politica din PNL, cum ar fi fostul premier Calin Popescu Tariceanu, nu se gaseau pe lista deja vestitului "Guvern din umbra", Antonescu a explicat ca proiectul pe care il propunea societatii nu se baza pe mesajul "haideti sa traiti cum ati trait in 2004", ci "haideti sa traiti altceva decat ati trait pana acum".

"In proiectul pe care eu l-am propus partidului si il propun si societatii romanesti, experienta domnului Calin Popescu Tariceanu nu o vedeam ca distribuire intr-o formula guvernamentala. Ideea acestui Guvern din umbra, pornita din realitatea crizei noastre, si nu ma refer la criza economica, ci la criza politica, a mers pe mana unor oameni la care a prelevat nu statura si experienta politica.

Nu am promis PNL doar hai sa facem un scor mai mare ca sa putem negocia de pe alte pozitii, ci haideti sa facem altceva de care societatea are nevoie, pe care actuala clasa politica nu e in stare sa-l faca. Si nu puteam face asta propunandu-l pe Calin Popescu Tariceanu premier", a expplicat Antonescu.

Cat despre ceea ce are nevoie din partea cetatenilor pentru a reusi cu acest proiect, Antonescu a spus ca doar de incurajari: "Incurajati-ma, am nevoie de incurajare".

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Crin Antonescu PNL, #Crin Antonescu Traian Basescu , #presedinte PNL