Crin Antonescu, dupa excluderea lui Nicolai si Weber din PNL: Lucrurile au intrat pe un fagas normal

Miercuri, 27 Mai 2015, ora 18:377439 citiri
Crin Antonescu, dupa excluderea lui Nicolai si Weber din PNL: Lucrurile au intrat pe un fagas normal
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul lider liberal Crin Antonescu a comentat, miercuri seara, excluderea din partid a Noricai Nicolai si a lui Renate Weber.

"PNL nu are cum sa pastreze, in randurile sale, oameni care fac parte din alt grup politic. Mi se pare ca acum lucrurile au intrat pe fagasul normal", a declarat Antonescu, intr-o interventie la B1 TV.

Fostul presedinte al PNL a precizat ca nu a participat la luarea acestei decizii, dar considera ca hotararea "nu este nimic surprinzator".

"Fiecare are dreptul la o optiune, despartirea de PNL din partea celor doua doamne era consumata de luni de zile, aderand la un alt grup politic din Parlamentul European. Dupa ce a facut aproape un an demersuri pentru a le convinge sa revina in partid, conducerea a constatat acest lucru si a pus capat unui soi de bigamie politica de neacceptat (...). Se face traseism politic in Parlamentul Romaniei, se face si in Parlamentul European", a precizat Antonescu.

Norica Nicolai si Renate Weber, excluse din PNL

Conducerea PNL a decis, in sedinta de miercuri, sa le excluda din partid pe Norica Nicolai si Renate Weber.

Cele doua au fost excluse pentru ca au refuzat sa se supuna deciziei partidului de a trece catre PPE, potrivit B1 TV.

Decizia a fost luata la intalnirea sefilor de filiale din PNL. Excluderea celor doua a fost supusa la vot in sedinta in care se discuta statutul partidului. Hotararea liberalilor urmeaza sa fie confirmata in BPN-ul comun al noului PNL.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News