Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Crin Antonescu > presedinte PNL
A   A   A

Crin Antonescu, candidat oficial USL in Teleorman: "Judetul e onorat!"

Crin Antonescu, candidat oficial USL in Teleorman: "Judetul e onorat!"
Foto: Digi 24
Presedintele PNL Crin Antonescu si-a depus, luni seara, candidatura pentru un post de senator intr-un colegiu din judetul Teleorman, impreuna cu secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, cel care va candida in premiera pentru un post de deputat in Parlament.

"Incerc o emotie, alaturi de colegii mei, de ceilalti candidati, de conducerile USL, pentru ca revin intr-un judet in care am fost parlamentar, intre 2000 si 2004. Sper sa fie intr-un ceas bun, sa avem cele mai bune rezultate la alegeri", a declarat Crin Antonescu.

Acesta considera ca formula in care va candida la Teleorman, alaturi de secretarul general al PSD Liviu Dragnea, "este o formula simbolica si un angajament", adaugand ca "va fi o campanie normala, cu toate mijloacele obisnuite, normale, vom merge in campanie impreuna".
Antonescu isi schimba colegiul si va candida in Teleorman, cu Liviu Dragnea (Video)

La randul sau, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat "mai emotionat decat domnul Crin Antonescu, pentru ca e prima data cand candidez pentru Parlament".

"Sunt mai emotionat pentru ca e un moment important acum, sunt onorat ca domnul Crin Antonescu candideaza in Teleorman si ca dumnealui candideaza pe un colegiu in care candidez si eu. Judetul in sine este onorat. Este o speranta foarte mare ca viitorul presedinte al Romaniei sa fie ales senator in Teleorman", a precizat social-democratul.

Acesta a mai spus ca teleormanenii reprezinta "o comunitate de oameni mandri, harnici, care nu voteaza la comanda si nu pot fi pacaliti".
Crin Antonescu va candida la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator intr-un colegiu in judetul Teleorman. Colegiul in care va candida presedintele PNL se suprapune cu colegiile de deputat in care vor intra in cursa Liviu Dragnea si Marin Almajanu, la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Initial, liderul liberal se hotarase se intre in cursa pentru un nou mandat de senator in sectorul 3 din Capitala, dupa ce in 2008 a obtinut mandatul de senator in sectorul 1 din Bucuresti.
Facebook ShareTweet
 Luni, 29 Octombrie 2012, ora 18:05
 Autor:Florin Necula

 Articol citit de 2043 ori

Citeste si: